«Να ωριμάσει πρώτα ο Μπουζούκης και μετά εξωτερικό»

Gazzetta team
«Να ωριμάσει πρώτα ο Μπουζούκης και μετά εξωτερικό»

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για τις φήμες περί Μπουζούκη και ιταλικών ομάδων, αλλά και για το πέρασμά του από την Ίντερ.

Στο νέο Pamestoixima.gr θα βρεις τον Λουκάκου για πρώτο σκόρερ στην έδρα της Νιουκάστλ σε φοβερές αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το όνομα του Γιάννη Μπουζούκη έχει συνδεθεί με την Ίντερ, και ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε σε ιστοσελίδα που ασχολείται με την Ίντερ τονίζοντας πως θα πρέπει πρώτα ο νεαρός άσος να εξελιχθεί όπως και οι υπόλοιποι άσοι του «τριφυλλιού».

«Στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται αυτή την περίοδο πολλά νέα παιδιά. Ας αφήσουμε τον Μπουζούκη και τα άλλα παιδιά να εξελιχθούν και να αποκτήσουν πείρα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι καλός παίκτης, όπως όμως και άλλοι. Θα πρέπει πρώτα να ωριμάσει και να γίνει στέλεχος της εθνικής ομάδας», τόνισε ο «Κάρα» στο fcinternews.it.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δικά του χρόνια στην Ίντερ. «Είμαι φίλος της Ίντερ, αγαπώ την πόλη του Μιλάνο και έχω πολλούς φίλους εκεί. Έπαιξα στην Ίντερ για πρώτη φορά στο εξωτερικό και ήταν μια εξαιρετική ομάδα. Δεν ήταν εύκολη περίοδος, γιατί είχαμε την πίεση για τη νίκη. Κάναμε κάποιες καλές πορείες, κατακτήσαμε κι ένα Κύπελλο, αλλά μετά ήρθε το σκάνδαλο Calciopoli και εγώ είχα φύγει», ανέφερε.

Για το αν διέκρινε εύνοια της Γιουβέντους εκείνη την περίοδο, απάντησε: «Η Γιουβέντους είχε καλή ομάδα, αλλά θα έλεγα πως… ναι. Το έβλεπες από κάποια πράγματα στο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως αν δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση θα είχαμε πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα, αλλά αν όλα ήταν 100% καθαρά σίγουρα θα είχαμε παίξει για τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Euro 2004. «Είναι η μεγαλύτερη χαρά της καριέρας μου. Κανένας δεν πίστευε πως θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο. Πήραμε το Euro και μάλλον ήταν η πιο απίστευτη επιτυχία στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου. Ένα τρομερό συναίσθημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα