Την Τετάρτη (02/01) στην Αθήνα ο Σολδάνο

Την Τετάρτη (02/01) στην Αθήνα ο Σολδάνο

Δημήτρης Τομαράς
Την Τετάρτη (02/01) στην Αθήνα ο Σολδάνο

bet365

Το πρωί της Τετάρτης (02/01) περίπου στις 11:00-11:30 αναμένεται στην Ελλάδα ο Φράνκο Σολδάνο, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο 4,5 ετών με τον Ολυμπιακό. Στις 400.000 ευρώ οι αποδοχές του.

Η νέα χρονιά βρίσκει τον Ολυμπιακό στα πρόθυρα ανακοίνωσης μεταγραφής κι αυτό θα συμβεί με τον Φράνκο Σολδάνο, αν όλα κυλήσουν χωρίς απρόοπτα την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου.

Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας αναμένεται να καταφθάσει στην Ελλάδα και στο «Ελ. Βενιζέλος» ο 24χρονος Αργεντινός σέντερ φορ, που θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες ως το καλοκαίρι του 2023.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, ο Σολδάνο θα εισπράτει περίπου 400.000 ευρώ για κάθε έτος συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως οι σχετικές πληροφορίες, σύμφωνα δε με τον Αργεντίνο δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο του Tycsports, ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει στην Ουνιόν Σάντα Φε ένα ποσό κοντά στο 1,1 εκατ. ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης στο 15%.

Το δίκτυο Ellitoral.com υπογραμμίζει επίσης πως εάν ο Σολδάνο παίξει το 75% των αγώνων στον Ολυμπιακό η Ουνιόν θα πάρει άλλες 200.000 ευρώ. Από την όλη συμφωνία τονίζεται πως ο πειραϊκός σύλλογος θα έχει το 85% των δικαιωμάτων του Αργεντίνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα