Μόνο εξωτερικό κοιτάει ο Σαββίδης

Θοδωρής Βασίλης
Μόνο εξωτερικό κοιτάει ο Σαββίδης

bet365

Δημοσιεύματα θέλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα να απορρίπτει τον Κυριάκο Σαββίδη αλλά η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης δεν προτάθηκε ποτέ ενώ και στα Γιάννενα είχαν βρει ήδη τους στόχους τους.

Ο Κυριάκος Σαββίδης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά το τέλος της συνεργασίας του το καλοκαίρι με τον Πανιώνιο. Δημοσιεύματα κατά καιρούς θέλουν τον 24χρονο μέσο να μιλάει με διάφορες ελληνικές ομάδες με τελευταία τον ΠΑΣ Γιάννινα η οποία μάλιστα τον απέρριψε.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Κάρντιφ – Τότεναμ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική, αφού η πλευρά του παίκτη έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμία του είναι να μετακομίσει στο εξωτερικό και για τον λόγο αυτό δεν έχει προταθεί από τους εκπροσώπους του σε καμία ελληνική ομάδα.

Παράλληλα και από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπήκαν ποτέ στην διαδικασία να ασχοληθούν με τον ποδοσφαιριστή αφού είχαν βρει εξαρχής τους στόχους τους όπως είναι ο Πάντελιτς και ο Στραντ στους οποίους έχουν κατατεθεί επίσημες προτάσεις και περιμένουν από μέρα σε μέρα τις απαντήσεις τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα