Βούρος: «Το γήπεδο εργαλείο ανάπτυξης της Νέας Φιλαδέλφειας»

Βούρος: «Το γήπεδο εργαλείο ανάπτυξης της Νέας Φιλαδέλφειας»

Gazzetta team
Βούρος: «Το γήπεδο εργαλείο ανάπτυξης της Νέας Φιλαδέλφειας»

bet365

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, στάθηκε στην ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, το οποίο θα δώσει μεγάλη πνοή στην περιοχή.

«Η Νέα Φιλαδέλφεια έχει ένα brand name, που ακούει στο όνομα ΑΕΚ, το οποίο μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευτεί. Η ιστορία έχει καταγράψει και την πορεία των πολέμιων του γηπέδου της ΑΕΚ και το δίκαιο, αυτονόητο της ανέγερσης του γηπέδου στον συγκεκριμένο χώρο. Ήδη το γήπεδο σηκώνεται και πιστεύω πως θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής», ανέφερε στην Ωρα για Σπορ ο Γιάννης Βούρος.

Ζήσε τη Χριστουγεννιάτικη δράση στο καζίνο της Novibet με 1700+ δημοφιλή φρουτάκια!

Για το πώς θα γίνει αυτό: «Έχουμε έρθει σε συνεννόηση πρώτα με την Δικέφαλος ΑΕ, προκειμένου οι θέσεις εργασίας να καλυφθούν από κατοίκους του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας. Το πάρκινγκ θα δίνεται για τους κατοίκους της πόλης τις ημέρες που η ΑΕΚ δεν θα το χρησιμοποιεί για τους αγώνες της. Όλα τα μαγαζιά θα έχουν μεγαλύτερη προσέλευση. Με την παρουσία της ΑΕΚ θα ζωντανέψει η περιοχή».

Ο ίδιος πάντως δεν κυνηγά τη… λεζάντα πως μπορεί να γίνει ο άνθρωπος που θα κόψει πρώτος την κορδέλα για την «Αγια-Σοφιά». «Δεν είναι το θέμα ποιος θα κόψει την κορδέλα, αλλά ότι θα μπορέσει η ΑΕΚ να έχει τον δικό της χώρο. Το θέμα είναι πως κάποιοι έχουμε κόψει άνθρωποι έχουμε παλέψει για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, έχουμε μπει σε μια λογική από την αρχή να κυνηγάμε το νόμο, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το γήπεδο μπορεί να χτιστεί εκεί», επισήμανε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα