Καρυπίδης: «Ανηφορικός ο δρόμος και το 2019, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Καρυπίδης: «Ανηφορικός ο δρόμος και το 2019, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Ανηφορικός ο δρόμος και το 2019, αλλά θα τα καταφέρουμε»

bet365

Το δικό του μήνυμα για τις φιλοδοξίες του Άρη ενόψει του 2019 έστειλε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Θεόδωρος Καρυπίδης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Το 2018 σημαδεύτηκε από την επιστροφή του ΑΡΗ στη Super League . Ήταν μια χρονιά με έντονες συγκινήσεις άλλα αυτό που κρατάμε είναι η επάνοδος της ομάδας εκεί που επιβάλλει η ιστορία της να βρίσκεται.

Ο δρόμος παραμένει ανηφορικός, έχει δυσκολίες , αλλά εμείς νιώθουμε δυνατοί και πιστεύουμε στην ομάδα μας όπως από την πρώτη στιγμή .

Το 2019 θα φέρει νέες προκλήσεις στο δρόμο μας. Θα τις αντιμετωπίσουμε ενωμένοι, στηρίζοντας την ομάδα με την θετική μας σκέψη και ενέργεια. Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία αγάπη και ευημερία».

Το 2018 σημαδεύτηκε απο την επιστροφή του ΑΡΗ στη Super League . Ηταν μια χρονια με έντονες συγκινήσεις αλλα αυτο που κρατάμε ειναι η επάνοδος της ομάδας εκει που επιβάλλει η ιστορία της να βρίσκεται. Ο δρόμος παραμένει ανηφορικός, έχει δυσκολίες , αλλα εμείς νιωθουμε δυνατοι και πιστευουμε στην ομάδα μας όπως απο την πρωτη στιγμή . Το 2019 θα φέρει νέες προκλήσεις στο δρόμο μας. Θα τις αντιμετωπίσουμε ενωμένοι, στηριζοντας την ομάδα με την θετική μας σκέψη και ενέργεια. Θα φτάσουμε εκει που θελουμε. Καλή χρονια σε όλους με υγεία αγάπη και ευημερία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TLK Aris F.C (@theodorkaripidis) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα