Στην προπόνηση ο Καρυπίδης, μίλησε στους παίκτες

Στην προπόνηση ο Καρυπίδης, μίλησε στους παίκτες

Βασίλης Βλαχόπουλος
Στην προπόνηση ο Καρυπίδης, μίλησε στους παίκτες

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του Άρη για το 2018, μίλησε στους παίκτες και ζήτησε απ’ όλους να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Ζήσε τη Χριστουγεννιάτικη δράση στο καζίνο της Novibet με 1700+ δημοφιλή φρουτάκια!

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ήθελε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και πέρα από τις ευχές για την αλλαγή του χρόνου, ζήτησε απ’ όλους να αλλάξουν την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Για την ακρίβεια, υποστήριξε ότι είναι δικαιολογημένη η δυσαρέσκεια του κόσμου και ότι οι ευθύνες για τον κακό απολογισμό των τελευταίων αγώνων ανήκουν σε όλους. Ζήτησε μεγαλύτερη προσπάθεια και υπευθυνότητα και κάλεσε τον οποιονδήποτε δεν μπορεί να αντέξει την πίεση να του το πει άμεσα ούτως ώστε να βρεθεί τρόπος λύσης της συνεργασίας.

Στη συνέχεια, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε ευρεία συζήτηση με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ντίνο Διαμαντόπουλο, τόσο επί των μεταγραφικών θεμάτων όσο και των αποδεσμεύσεων. Επί του τελευταίου, τόσο ο Θωμάς Ναζλίδης όσο και ο Μπάμπης Παυλίδης βρίσκονται σε άδεια ούτως ώστε να βρουν τους επόμενους σταθμούς στην καριέρα τους. Βέβαια, επί της περίπτωση του Παυλίδη υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι θα δοθεί δανεικός έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα