Τετραετές το συμβόλαιο του Σολδάνο

Τετραετές το συμβόλαιο του Σολδάνο

Δημήτρης Τομαράς
Τετραετές το συμβόλαιο του Σολδάνο

bet365

Ο Φράνκο Σολδάνο θα κλείσει με συμβόλαιο τεσσάρων ετών στην ομάδα του Ολυμπιακού. Τι νούμερα γράφουν στην Αργεντινή σχετικά με το deal της Ουνιόν με τους Πειραιώτες...

Ο 24χρονος Αργεντίνος φορ (σ.σ. με ιταλικό διαβατήριο) θα υπογράψει - όπως φαίνεται και σύμφωνα με τις σχετικές ενδείξεις και πληροφορίες - συμβόλαιο για 4 χρόνια στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα δε με τον Αργεντίνο δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο του Tycsports ο Ολυμπιακός θα δώσει στην Ουνιόν Σάντα Φε για τον Φράνκο Σολδάνο ένα ποσό κοντά στο 1,1 εκατ. ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης στο 15%. Το δίκτυο Ellitoral.com υπογραμμίζει επίσης πως εάν ο Σολδάνο παίξει το 75% των αγώνων στον Ολυμπιακό η Ουνιόν θα πάρει άλλες 200.000 ευρώ. Από την όλη συμφωνία τονίζεται πως ο πειραϊκός σύλλογος θα έχει το 85% των δικαιωμάτων του Αργεντίνου. Ο Σολδάνο θα έχει ετήσιες απολαβές στις 400.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα