Νομικά κατά του Σικαμπάλα ο Απόλλων Σμύρνης!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Νομικά κατά του Σικαμπάλα ο Απόλλων Σμύρνης!

bet365

Ο Σικαμπάλα δεν παρεβρέθηκε στην πρώτη προπόνηση μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και στον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν ήδη κινηθεί νομικά να διακόψουν το συμβόλαιό του και τον δανεισμό του ως το τέλος του καλοκαιριού. «Τέλος» και ο Άιλερς.

Πριν λίγο καιρό μέσω ανακοίνωσης η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε διαψεύσει δημοσιεύματα από την Αίγυπτο που έκαναν λόγο για επιστροφή του Σικαμπάλα στη χώρα του, διαβεβαιώνοντας πως ο Αιγύπτιος σταρ θα παραμείνει κάτοικος Ριζούπολης μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα τερματιζόταν το συμβόλαιό του.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν, αφού μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα, δεν ενημέρωσε τους ανθρώπους του Απόλλωνα για το μεγαλύτερο διάστημα της απουσίας του, ούτε ζήτησε παραπάνω μέρες άδειας. Ως εκ τούτου, θα έπρεπε να ήταν παρών στη χθεσινή (28/12) προπόνηση. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ενώ δεν βρέθηκε ούτε στη σημερινή (29/12).

Έτσι οι διοικούντες τον Απόλλωνα έχουν ήδη κινηθεί νομικά για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους και όπως όλα δείχνουν, βάσει των δεδομένων μέχρι τώρα, θα λυθεί το συμβόλαιό του.

Από κει και πέρα, εκείνος που σίγουρα δεν θα συνεχίσει στην ομάδα είναι ο Γερμανός επιθετικός Τζάστιν Άιλερς, με τον οποίο έδω και καιρό προσπαθούσαν να βρουν μια λύση για τον τερματισμό της συνεργασίας τους. Αυτό επιτεύχθηκε σήμερα και αύριο αναμένεται η σχετική ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα