Ο «κλεισμένος» Σολδάνο και ο Φερέιρα...

Ο «κλεισμένος» Σολδάνο και ο Φερέιρα...

Δημήτρης Τομαράς
Ο «κλεισμένος» Σολδάνο και ο Φερέιρα...

bet365

Οι Αργεντίνοι παραμένουν σίγουροι για τον Φράνκο Σολδάνο και την επικείμενή του άφιξη στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ενώ στην Πορτογαλία επαναφέρουν τον Φερέιρα για τους Πειραιώτες.
Ο Αργεντίνος φορ με ιταλικό διαβατήριο - όπως υποστηρίζουν από την Παρασκευή στην πατρίδα του - παραμένει... καθ' οδόν για τον Ολυμπιακό. Την ώρα που στην Αργεντινή εξακολουθούν να θεωρούν τελειωμένη υπόθεση την μετακίνηση του 24χρονου Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό, στην Πορτογαλία επανέφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Φακούντο Φερέιρα, παίκτη που ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο έμπειρος φορ της Μπενφίκα σύμφωνα με την «O Jogo» παραμένει στο στόχαστρο των Πειραιωτών και ενώ την περίπτωσή του εξετάζουν επίσης η Φενέρ και η Μπεσίκτας από την Τουρκία. Ο Φερέιρα βέβαια είχε απορρίψει την προοπτική της Τουρκίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα