Τουτζάρης στο gazzetta.gr: «Ενδιαφέρον της ΑΕΚ και όχι συμφωνία για Μπρους και Ιατρούδη»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Τουτζάρης στο gazzetta.gr: «Ενδιαφέρον της ΑΕΚ και όχι συμφωνία για Μπρους και Ιατρούδη»

bet365

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιώργος Τουτζάρης τοποθετήθηκε στο gazzetta.gr αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν την ΑΕΚ να έχει κλείσει τους Άλμπερτ Μπρους και Γιάννη Ιατρούδη.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τον πρώτο λόγο σταθερά για παίκτες του Εργοτέλη έχει η ΑΕΚ από την στιγμή που το ποσό των 380.000 ευρώ, το οποίο δαπανήθηκε για τον Ούγκο Κάιπερς δεν επεστράφη στα ταμεία της «Ένωσης».

Οι «κιτρινόμαυροι» προκειμένου να ρεφάρουν τα χρήματα που δαπάνησαν, έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις δύο εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας της κρητική ομάδας.

Πρόκειται για τον Γκανέζο κεντρικό μέσο, Άλμπερτ Μπρους, αλλά και τον 19χρονο επιθετικό Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος σε 14 ματς σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας έχει σκοράρει 6 γκολ.

Ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης με δηλώσεις του στο gazzetta.gr διευκρίνισε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τους δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν υφίσταται συμφωνία, ούτε έχουν πέσει υπογραφές.

«Δεν υπάρχει συμφωνία ούτε έχουν μπει υπογραφές. Υφίσταται όμως ενδιαφέρον και για τους δύο ποδοσφαιριστές. Θα ενημερώσουμε όταν έχουμε υπάρχει κάποια εξέλιξη», ήταν το σχόλιο του «ισχυρού άνδρα» του Εργοτέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα