Παίρνει Μπρους η Α.Ε.Κ.

Γιώργος Τσακίρης
Παίρνει Μπρους η Α.Ε.Κ.

bet365

Για σχεδόν ολοκληρωμένη μεταγραφή του 25χρονου Γκανέζου χαφ (στην επόμενη εβδομάδα τελειώνει) στους πρωταθλητές κάνουν λόγο από την Κρήτη...

Το κομμάτι που αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ είναι αυτό που απασχολεί και τρέχει με... τρελούς ρυθμούς. Οι πρωταθλητές έχουν στόχο να εκμεταλλευτούν το διάστημα αυτό και να βάλουν τις βάσεις για το νέο ρόστερ που θα χτίζεται από τον Γενάρη του 2019 και θα ολοκληρωθεί το τέλος του καλοκαιριού του ίδιου έτους.

Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Κρστίσιτς που πρέπει να θεωρείται δεδομένη σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έχουν γνωστοποιήσει οι Σέρβοι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αλλά και περιπτώσεις που τρέχουν παράλληλα για άμεση ενίσχυση και με προοπτική ταυτόχρονα το μέλλον, μοιάζουν το ίδιο προχωρημένες αν πιστέψουμε πάντα όσα υποστηρίζουν (στην περίπτωση του Μπρους του Εργοτέλη) από την Κρήτη.

Στο Ηράκλειο θεωρούν σχεδόν ολοκληρωμένη την απόκτηση του 25χρονου Γκανέζου χαφ από την Ένωση, ενός ποδοσφαιριστή που ήταν δεδομένο ότι τσέκαρε καιρό τώρα η ΑΕΚ. Ο Μπρους για τον οποίο είχαμε ενημερώσει στο gazzetta.gr από τον περασμένο Νοέμβριο ότι είναι στα ραντάρ της Ένωσης είναι γεννημένος 30 Δεκεμβρίου του 1993 και αγωνίζεται στον Εργοτέλη ο οποίος τον απέκτησε από τον Παναιγιάλειο.

Θυμίζουμε ότι (όπως φαίνεται και από το δημοσίευμα που σας παραθέτουμε από τον περασμένο Νοέμβριο) ότι μαζί με τον Ιατρούδη όντως οι πρωταθλητές έχουν τσεκάρει τον Γκανέζο μέσο... Αν ισχύουν όσα διαδίδουν από την Κρήτη και το Ηράκλειο ότι πρέπει να θεωρείται δεδομένη η περίπτωσή του για την ΑΕΚ δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγες μέρες, περίπου μια εβδομάδα, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτό υποστηρίζουν στην Κρήτη αφού από την Ένωση δεν επιβεβαιώνουν κάτι όπως άλλωστε και στην περίπτωση του Κρστίσιτς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα