Η λίστα των «8» και οι διαπραγματεύσεις

Η λίστα των «8» και οι διαπραγματεύσεις

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η λίστα των «8» και οι διαπραγματεύσεις

bet365

Ο Άρης θα παρουσιαστεί αλλαγμένος στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος, αυτό δείχνει το γεγονός ότι γίνονται συζητήσεις με οκτώ ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να λυθούν ομαλά τα συμβόλαιά τους, με την προοπτική να αποκτηθούν τέσσερις παίκτες στη μεταγραφική περίοδο.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις των παικτών οι οποίοι ανήκουν στην ομάδα κι έχουν συμβόλαια τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Στη λίστα των ξένων βρίσκονται τα ονόματα των Νικολάς Κολάσο, Μεργκίμ Μάβραϊ και Πέδρο Βίτορ. Οι δύο πρώτες περιπτώσεις είναι δυσκολότερες σε σχέση με αυτή του Βίτορ, λόγω του ύψους των συμβολαίων τους. Για τον Κολάσο, οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με την Μπόκα Τζούνιορς καθώς αποκτήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού κι αυτό που έχει διαπιστωθεί σε πρώτη φάση είναι ότι και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τον αγωνιστικό ρόλο του.

Λευτέρης Ιντζόγλου, Μπάμπης Παυλίδης και Θωμάς Ναζλίδης επίσης δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη. Ειδικά οι δύο πρώτοι δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ και ο Ναζλίδης ειδοποιήθηκε από την ΠΑΕ ότι δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Σχετικές ειδοποιήσεις δέχθηκαν και οι Μανώλης Τζανακάκης, Γιώργος Βαλεριάνος συμπληρώνοντας τη λίστα των οκτώ ποδοσφαιριστών.

Το αρχικό πλάνο των «κίτρινων» περιλαμβάνει τις παραπάνω οκτώ αποδεσμεύσεις και στη συνέχεια την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, με ξεκάθαρο στόχο την ενίσχυση κάθε γραμμής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα