Μπίσεσβαρ: «Απολαμβάνω να παίζω στον ΠΑΟΚ, θα μιλήσουμε την κατάλληλη στιγμή»

Gazzetta team
Μπίσεσβαρ: «Απολαμβάνω να παίζω στον ΠΑΟΚ, θα μιλήσουμε την κατάλληλη στιγμή»

bet365

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την παραμονή του στον ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τονίζοντας ωστόσο πως απολαμβάνει να παίζει με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά ο Ολλανδός που κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν εξαιρετικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Αυτό που έγινε την περασμένη βδομάδα (η ήττα από την Μπάτε) δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Έπρεπε να δείξουμε πώς είμαστε εν δυνάμει πρωταθλητές και με την εικόνα μας το καταφέραμε και φύγαμε με τη νίκη. Βήμα - βήμα προσεγγίζουμε το στόχο μας που είναι ο τίτλος».

Για το αν ο αποκλεισμός από την Ευρώπη θα δώσει τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να δείξει μια άλλη εικόνα στη συνέχεια της σεζόν στο πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω αν θα μας βοηθήσει να δείξουμε καλύτερα πράγματα. Θα φανεί αγώνα με τον αγώνα. Θέλουμε να κερδίσουμε το ματς με τον ΠΑΣ και να περάσουμε την πίεση στους άλλους και όχι σε εμάς. Στη διακοπή θα αποφορτιστούμε και μετά τις γιορτές θέλουμε να επιστρέψουμε γιατί όχι και ακόμη καλύτεροι. Είμαι περήφανος που παίζω γι' αυτή την ομάδα και χαίρομαι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας».

Για τη θέση στην οποία αγωνίστηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό: «Νιώθω περισσότερο ελεύθερος και δημιουργικός στο κέντρο, αλλά δεν είναι πρόβλημα η θέση που θα αγωνιστώ. Όπου και αν αποφασίζει ο προπονητής θα το σεβαστώ».

Για τον Πόντους Βέρνμπλουμ και τον τραυματισμό του Σουηδού: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Πόντους. Του εύχομαι τα καλύτερα. Μπήκε ο Σάκχοφ στο παιχνίδι και απέδειξε πώς έχουμε εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο».

Για τα όσα ακούγονται για τον ίδιο και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω τίποτα να πω. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο και στο τέλος θα δούμε τι θα συμβεί. Απολαμβάνω να παίζω για τον ΠΑΟΚ και την κατάλληλη στιγμή θα μιλήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα