Αν κατάλαβαν τι έγινε θα αντιδράσουν…

Αν κατάλαβαν τι έγινε θα αντιδράσουν…

Αν κατάλαβαν τι έγινε θα αντιδράσουν…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τη σημασία του αγώνα Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ και για όλες τις ιδιαιτερότητές του μετά την τελευταία αποτυχία του Δικεφάλου. Υπάρχουν και άλλες σημειώσεις για άλλα γεγονότα.

Αλαβές – Αθλέτικ Μπιλμπάο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Μπάτε, όλοι στον Δικέφαλο του Βορρά, έκαναν δηλώσεις και μιλούσαν για έναν τελικό! Έτσι έλεγαν...

Η εμφάνισή τους δεν θύμιζε τελικό! Ο τρόπος που «σκόρπισαν» μετά το 0-1 δεν θύμισε εικόνα συνόλου που έδινε τελικό. Τελικούς έχει δώσει αρκετούς αυτή η ομάδα και φυσικά δεν είχαν καμία σχέση με αυτό το προχθεσινό.

Που θέλω να καταλήξω ή από πού θέλω να αρχίσω;

Το τι λέγεται πριν από αγώνες… μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι οι πράξεις. Το ζητούμενο είναι να «μιλάνε» οι ποδοσφαιριστές με την απόδοσή τους μέσα στο γήπεδο.

Αυτό περιμένουν όλοι από το σημερινό παιχνίδι Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ. Εφόσον η ομάδα του Λουτσέσκου έχει καταλάβει τι γίνεται, τι παίζεται και φυσικά αν κατάλαβαν τι ζημιά έγινε την Πέμπτη, θα μπουν στη Λιβαδειά απέναντι σε μία ομάδα που έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες σε 13 ματς και θα αποδείξουν με την εμφάνισή τους ότι… νιώθουν.

Θέλω να πιστεύω ότι μετά από όλα όσα έγιναν μετά τον απογοητευτικό αποκλεισμό στην Ευρώπη, θα τους έχουν «τσατίσει». Δεν γίνεται να μην θύμωσαν μετά τα όσα έγιναν, μετά και τα όσα είδαν και άκουσαν.

Αντίδραση αναμένεται και εγωισμός, ειδικά τώρα όπου ποδοσφαιρικά και από πλευράς δυνάμεων (ψυχικά και σωματικά) υπάρχουν μερικά θέματα.

Ίσως και γι’ αυτό σήμερα στη Λιβαδειά ο Λουτσέσκου σκέφτεται να χρησιμοποιήσει παίκτες με περισσότερα τρεξίματα και ενέργεια, παίκτες όπως οι Κάνιας-Βέρνμπλουμ, Ζαμπά-Λημνιός.

Το παιχνίδι λόγω του «timing» στο οποίο πραγματοποιείται, είναι πολύ κρίσιμο! Ο πρώτος γύρος τελειώνει, ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο καλά, έρχεται από μία απογοήτευση, λείπουν Βιεϊρίνια και Πέλκας και από εκεί και πέρα τον ΠΑΟΚ τον κυνηγούν όλοι και… περιμένουν πώς και πώς την γκέλα του. Τόσους μήνες περιμένουν και κάνουν τα πάντα γι’ αυτή την γκέλα…

* Στο μπάσκετ για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό πρέπει ο Δικέφαλος να κάνει τέλειο παιχνίδι και οι πράσινοι να είναι σε κακή βραδιά. Οι Παναθηναϊκοί όμως μετά από αρκετές μέτριες εμφανίσεις ήρθαν αποφασισμένοι στη Θεσσαλονίκη και παρά το ότι στο τέλος έχασαν ενέργεια, έβαλαν τα μεγάλα σουτ και κράτησαν τη νίκη με μία διαφορά. Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ (χωρίς τον Μαργαρίτη) έχασε μετά από κάτι μήνες…

* Εκεί που έπεσαν κορμιά χθες ήταν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για το χάντμπολ και στο ΑΕΛ-ΑΕΚ για το ποδόσφαιρο. Και αυτά τα παιχνίδια σε καθηλώνουν. Εκεί όπου οι προσωπικές μονομαχίες μπορούν να δώσουν θέαμα.

* Κλείνοντας … Ξέρετε τι θα γίνονταν αν αυτές οι φάσεις ήταν κατά του ΠΑΟΚ; Και το πέναλτι Σισέ που δόθηκε θέατρο(!!)

και η σκαριά Γκιγέρμε όπου δεν έδωσε τίποτα;

Άλλες δύο φάσεις-σκάνδαλο υπέρ του Ολυμπιακού, σε οριακά σημεία αγώνων, όπως τόσες άλλες με Πανιώνιο, με Ατρόμητο, με ΠΑΟΚ, με Αστέρα. Ο Ολυμπιακός που… αδικείται, επειδή έτσι «πρέπει» να λέγεται, γιατί τα άλλα… τα δικά του, χάνονται στο σκοτάδι. Οι δικές του φάσεις είναι πρώτο θέμα. Οι άλλες (όπως η χθεσινή αποβολή) αγνοούνται.

Ο Διαμαντόπουλος που έκανε τον… τυφλό στο πέναλτι Ζαμπά στο Ηράκλειο και χθες είδε θέατρο του Μπερτόλιο!!

Τι άλλο θα δούμε;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.