Διούδης: «Ξέρουμε που εκτελεί τα πέναλτι ο Κουλούρης»

Gazzetta team
Διούδης: «Ξέρουμε που εκτελεί τα πέναλτι ο Κουλούρης»

bet365

Για το... μυστικό της επιτυχίας του στην εκτέλεση του πέναλτι του Κουλούρη μίλησε ο Διούδης.

Θα παραμείνει αήττητος ο ΠΑΟΚ; Το διπλό του δικέφαλου παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού στην εκπομπή Total Football του Οpen:

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και δεν έχουμε συνηθήσει να παίζουμε με μεγάλες μπαλιές, αλλά το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε από δυνάμεις, ο Ατρόμητος μας πίεσε αλλά βγάλαμε κάποια άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας και πήραμε τη νίκη».

Για το αν επηρέασε ο τραυματισμός του Μακέντα: «Ο Μακέντα έχει εμπειρία, κρατάει τη μπάλα και βοηθάει να ανέβει η ομάδα. Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος και ήταν σίγουρο πως θα μείνουμε από δυνάμεις, καθώς είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο».

Για την εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη, αλλά και το πέναλτι του Κουλούρη: «Αναλύουμε με τον προπονητή μου πως εκτελούν οι αντίπαλοι παίκτες. Κάνουμε σκάουτινγκ. Ο Κουλούρης ξέρουμε πως χτυπάει τα πέναλτι και επέλεξα που να πέσω από εκείνη την πλευρά και το έπιασα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα