Μέσα ο Κάνιας, έξω οι Πέλκας και Βιεϊρίνια

Μέσα ο Κάνιας, έξω οι Πέλκας και Βιεϊρίνια

Gazzetta team
Μέσα ο Κάνιας, έξω οι Πέλκας και Βιεϊρίνια

bet365

Οριστικά χωρίς του Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα, αλλά με τον Χοσέ Κάνιας, ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο «δικέφαλος του βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τους Βοιωτούς στη 14η αγωνιστική της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να υπολογίζει ξανά τον Κάνιας έπειτα από την τιμωρία του, ωστόσο, δεν θα έχει τους Πέλκα και Βιεϊρίνια που αποκόμισαν προβλήματα στο πρόσφατο ματς με τη ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, είχε τακτική και στημένες φάσεις (αντιμετώπιση και εκμετάλλευση στις στημένες μπάλες).

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Αναλυτικά η αποστολή:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Τόσκας, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα