Σενάριο από Μεξικό και Πατσούκα για Ρέι (pic)

Σενάριο από Μεξικό και Πατσούκα για Ρέι (pic)

Gazzetta team
Σενάριο από Μεξικό και Πατσούκα για Ρέι (pic)

bet365

Η Πατσούκα ψάχνεται για ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, με τον Αργεντινό του ΠΑΟΚ να είναι ανάμεσα στους δύο υποψήφιους της ομάδας από το Μεξικό.

Το όνομα του Ροδρίγο Ρέι εμπλέκεται σε μεταγραφικό σενάριο από το Μεξικό, με την Πατσούκα είναι η ομάδα που έχει τον Αργεντινό τερματοφύλακα, μαζί με τον Ζούλιο Σέζαρ της Φλουμινένσε, στη λίστα των υποψήφιων για τη θέση του Νο 1.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σύμφωνα με το «TransferLigaMΧ», που ειδικεύεται σε μεταγραφικά θέματα από Μεξικό, αλλά μπέρδεψε την πόλη από όπου προέρχεται ο ΠΑΟΚ αναγράφοντας PAOK Athenas, η Πατσούκα έχει ξεκινήσει επαφές και με τους δύο τερματοφύλακες.

Ο Ρέι που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τον ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020, αλλά δεν λογίζεται ως ο βασικός πορτιέρε της ομάδας, μετά το περσινό ξεκίνημα της χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα