Μίχελ: «Οι παίκτες δεν ξεχάσαν το ποδόσφαιρο»

Μίχελ: «Οι παίκτες δεν ξεχάσαν το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Μίχελ: «Οι παίκτες δεν ξεχάσαν το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο πρώην Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, αναφέρθηκε στην εμφάνιση κόντρα στην ΜΠΑΤΕ και χαρακτήρισε «ιστορικό στόχο» την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Metropolis 95.5:

Για την ήττα από την ΜΠΑΤΕ: «Σαφέστατα δεν ήταν μια καλή εμφάνιση, ήταν μια εμφάνιση ντροπή αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που έγινε αυτό. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και δεν είναι εύκολο να κυνηγάς τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αν σε ορισμένα παιχνίδια δε βρεις από την αρχή τα σωστά πρόσωπα να στηριχθεί για να πάρεις το αποτέλεσμα είναι δύσκολο να γίνει αυτό στην πορεία. Η ομάδα είναι κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά και πρέπει να εστιάσει στη νίκη των επόμενων δύο παιχνιδιών και μετά θα γεμίσει μπαταρίες».

Για την εικόνα της ομάδας: «Δεν προβληματίζομαι είμαι αισιόδοξος. Δεν ξεχάσαν το ποδόσφαιρο. Ο αληθινός ΠΑΟΚ ήταν στα παιχνίδια με Βασιλεία και Σπαρτάκ αλλά και Μπενφίκα. Η εικόνα δεν είναι καλή. Οι αληθινοί οπαδοί στέκονται στο πλευρό της ομάδας. Χάθηκε ένας στόχος αλλά είναι μπροστά μας ο ιστορικός στόχος του πρωταθλήματος. Υπάρχει ο Λεβαδειακός, υπάρχει εχθρική ατμόσφαιρα και εκεί θα πρέπει να ρίξουν όλο το βάρος στον Δικέφαλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα