Το μεγάλο κενό του Μπαράλες

Γιώργος Ντυμένος
Το μεγάλο κενό του Μπαράλες

bet365

Ο Χερόνιμο Μπαράλες θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Λαμίας απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο (16/12) και οι αριθμοί αποτυπώνουν το μέγεθος της απουσίας του.

Χωρίς τον Μπαράλες θα παίξει η Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αυτόματα θα στερηθεί μία εκ των πλέον αξιόπιστων επιθετικών της λύσεων και όχι μόνο. Ο Αργεντινός φορ θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της Κυριακής, ενώ παράλληλα έχει και πρόβλημα τραυματισμού.

Ας δούμε επιγραμματικά τι... χάνει η ομάδα του.

* Το 33,3% των γκολ της, καθώς ο Μπαράλες έχει πετύχει τα 3 από τα 9 τέρματά της στη σεζόν.

* Το 22,2% των τελικών της, καθώς ο Αργεντινός έχει τις 22 από τις συνολικά 117 που έχει βγάλει η Λαμία στα πρώτα 13 ματς.

* Το μεγάλο κενό έγκειται στον αέρα, αφού λόγω σωματοδομής είναι πολύ δυνατός με την μπάλα ψηλά και έχει τις 17 από τις 28 τελικές της ομάδας του με κεφαλιά (60,7%).

* Το παραπάνω έχει «διπλή ανάγνωση», αφού συνεισφέρει και ανασταλτικά στις στημένες μπάλες, κάτι που αποδυναμώνει την άμυνα της Λαμίας στις αντίστοιχες που θα κερδίσει ο Ολυμπιακός.

* Ο Μπαράλες υποδέχεται, συνήθως, την πρώτη μπάλα και είναι χαρακτηριστικό το εξής. Τα 39 από τα 233 φάουλ που έχουν καταλογιστεί υπέρ της Λαμίας, είναι πάνω του (16,7%).

Συμπέρασμα: Η Λαμία στηρίζει πολλά πάνω του και το κενό του στερεί από τον Μάκη Χάβο μεγάλο μέρος από την επιθετική του λειτουργία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα