Οι Φορτούνης και Βούκοβιτς έχουν συνεργαστεί σε τρία γκολ σε τρία ματς!

Οι Φορτούνης και Βούκοβιτς έχουν συνεργαστεί σε τρία γκολ σε τρία ματς!

Δημήτρης Τομαράς
Οι Φορτούνης και Βούκοβιτς έχουν συνεργαστεί σε τρία γκολ σε τρία ματς!

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ο έμπειρος σέντερ μπακ έχουν συνεργασία σε τρία τέρματα των Πειραιωτών στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος της Super League, δίνοντας δύο νίκες στην ομάδα τους.
Έχουμε τονίσει σε πρόσφατη ανάρτηση την συμβολή των μπακ στο δημιουργικό αλλά και το επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού στην Super League. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η συνεργασία των Βούκοβιτς και Φορτούνη.
Το τελευταίο χρονικά ματς του Ολυμπιακού στην Super League στα Πηγάδια με την Ξάνθη έληξε 1-1. Στο τέρμα του 76ου λεπτού ο Γκιγιέρμε έβγαλε την μπάλα στον Φορτούνη που γύρισε για να φτάσει στο κεφάλι του Βούκοβιτς και να σκοράρει ο Σέρβος.
Είχε προηγηθεί το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη όπου το 2-0 στο ματς που έληξε 2-1 έγινε από φάουλ του Φορτούνη και πάσα του Βούκοβιτς στον Γκερέρο. Υπήρξε όμως και τρίτη συνεργασία των δυο τους για γκολ στο πρωτάθλημα σε πρόσφατο παιχνίδι.

Έγινε στο 2-1 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι στο 93' όταν από το φάουλ του Φορτούνη σκόραρε με κεφαλιά ο έμπειρος στόπερ. Ο Φορτούνης στο πρωτάθλημα έχει 12 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ ενώ ο Βούκοβιτς με τον ίδιο αριθμό αναμετρήσεων έχει 2 τέρματα και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα