Με την αποστολή ο Σιμόες για να «τελειώσει» η μεταγραφή (pics & vid)

Με την αποστολή ο Σιμόες για να «τελειώσει» η μεταγραφή (pics & vid)

Γιώργος Τσακίρης
Με την αποστολή ο Σιμόες για να «τελειώσει» η μεταγραφή (pics & vid)

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες «πέταξε» μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ για τη Λισαβόνα προκειμένου να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του στην Αλ Ουάχντα. Μαζί ταξιδεύει και ο Έλντερ Λόπες.

«Τελικός» στο Άνφιλντ. Λίβερπουλ και Νάπολι παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Η ΑΕΚ αναχώρησε για τη Λισαβόνα για το παιχνίδι με την Μπενφίκα, με τους Αντρέ Σιμόες και Έλντερ Λόπες να ταξιδεύουν επίσης με την ομάδα παρότι δεν υπολογίζονται.

Ο Αντρέ Σιμόες θα κατευθυνθεί στο Πόρτο, όπου θα έχει συνάντηση με τον ατζέντη του, Κιμ Ριμπέιρο για το θέμα της μεταγραφής του στην Αλ Ουάχντα. Η υπόθεση έχει μπει σε τελική φάση συζητήσεων, με τη μεταγραφή να βρίσκεται σε καλό δρόμο και να αναμένεται να ολοκληρωθεί. Από αυτό το deal η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 900.000 ευρώ.

Ο Σιμόες θα συναντηθεί φυσικά και με την οικογένειά του, ενώ την Τετάρτη θα ταξιδέψει από το Πόρτο στη Λισαβόνα για να δει το παιχνίδι με την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ και έπειτα θα γυρίσει με την αποστολή στην Αθήνα.

Όσον αφορά τον Λόπες, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, θα δει επίσης τα δικά του πρόσωπα στην Πορτογαλία, έπειτα από σχετική άδεια, και θα επιστρέψει και αυτός μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ στην Αθήνα έπειτα από το ματς με την Μπενφίκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα