Στο μυαλό του Μαρτίνς μετά την Ξάνθη...

Δημήτρης Τομαράς
Στο μυαλό του Μαρτίνς μετά την Ξάνθη...

bet365

Το Gazzetta.gr αναδεικνύει το πως αντέδρασε και λειτούργησε μετά την Ξάνθη ο Πέδρο Μαρτίνς, το γιατί εξακολουθεί να πιστεύει στο πρωτάθλημα και το τι θέλει και περιμένει από εδώ και πέρα από τους παίκτες του.
Δεδομένο πρώτο. Ο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που θεωρεί (σ.σ. και εκείνος μες στον Οργανισμό του Ολυμπιακού) ότι οι Πειραιώτες έχουν γίνει φέτος αποδέκτες κακών διαιτησιών. Το έχει εκφράσει και στο γήπεδο και το έχει δείξει και στις δηλώσεις του.
Ωστόσο σε αυτό το story υπάρχει και ένα άλλο δεδομένο και αυτό έχει να κάνει με το πως εισπράττουν οι παίκτες των Πειραιωτών την διαιτησία. Ο Ίβηρας τεχνικός θεωρεί πως σε περιπτώσεις όπως των Σισέ και Ποντένσε στην Ξάνθη οι ποδοσφαιριστές του δεν σκέφτηκαν έξυπνα και με την σωστή νοοτροπία και προσέγγιση, κάτι που στοίχισε στην ομάδα του. Ο Μαρτίνς θέλει να το διαχωρίσει όλο αυτό. Άλλο πράγμα η διαιτησία και το πως αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό που προφανώς είναι και θέμα διοίκησης και άλλο το πως το χειρίζεται αυτό η ίδια ομάδα μες στο γήπεδο.
Γι' αυτό και οι δηλώσεις του ήταν τόσο στοχευμένες και καθόλου τυχαίες. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την Ξάνθη θέλησε να δείξει προς τους παίκτες του ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η δήλωσή του πως έχει την καλύτερη ομάδα που είχε δουλέψει ποτέ δεν την αλλάζει. Το πιστεύει αυτό το σύνολο και εξακολουθεί να πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου παρά το +8 του ΠΑΟΚ στην κορυφή. Για να γίνει όμως αυτό θέλει και περιμένει οι παίκτες του να αφοσιωθούν σε αυτό που μπορούν να κάνουν καλά στο γήπεδο και να σταματήσουν να επηρεάζονται είτε από την διαιτησία (σ.σ. που και εκείνος συμφωνεί ότι έχει συγκεκριμένη στόχευση) είτε από τις όποιες προκλήσεις είτε από τον οποιονδήποτε άλλον παράγοντα μέσα σε ένα παιχνίδι. Κοινώς ο Μαρτίνς θεωρεί πως ο Ολυμπιακός εφόσον εξακολουθήσει να δουλεύει σωστά και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν τα ματς με νοοτροπία όπως στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το οποίο γύρισαν η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα