«Βλέπει με καλό μάτι τον Ολυμπιακό ο Φερέιρα»

Gazzetta team
«Βλέπει με καλό μάτι τον Ολυμπιακό ο Φερέιρα»

bet365

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο επιθετικός της Μπενφίκα, Φακούντο Φερέιρα είναι ανοικτός σε μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπιλμπάο – Χιρόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού της Μπενφίκα, ο οποίος παρότι μετακόμισε το καλοκαίρι στους «Αετούς» από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, δεν παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε.

Σύμφωνα με τη σημερινή A Bola, ο Φερέιρα γνωρίζει πολύ καλά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και μάλιστα βλέπει με καλό μάτι να μετακινηθεί στους «ερυθρόλευκους» τον Γενάρη.

Η πορτογαλική εφημερίδα υπογραμμίζει και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φρέντι Μοντέρο της Σπόρτινγκ, προσθέτοντας όμως ότι δεν είναι τόσο «ζεστό», όσο αυτό για τον Φερέιρα.

Στο ρεπορτάζ της η A Bola αναφέρει ότι το συμβόλαιο του 27χρονου φορ λήγει το 2022, έχοντας «καθαρό» ετήσιο εισόδημα ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα