Συμπλήρωσαν κάρτες Μπαράλες και Σκόνδρας

Δημήτρης Ρούσσος
Συμπλήρωσαν κάρτες Μπαράλες και Σκόνδρας

bet365

Ο Χερόνιμο Μπαράλες και ο Γιάννης Σκόνδρας έφτασαν τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στη Super League και θα κληθούν να απουσιάσουν από ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Λαμίας.

Η ήττα από την ΑΕΚ (2-0) στο ΟΑΚΑ συνοδεύτηκε από τιμωρίες των δυο βασικών παικτών της Λαμίας στη φετινή σεζόν.

Ο Αργεντινός φορ και ο Έλληνας αμυντικός-μέσος τιμωρήθηκαν από τον Παπαπέτρου με κίτρινη κάρτα, όπερ σημαίνει ότι έφτασαν τις τέσσερις στη σεζόν και θα χάσουν ένα από τα προσεχή παιχνίδια των «κυανόλευκων».

Αυτό μάλλον θα είναι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (16/12), δεδομένου ότι ακολουθούν αγώνες που είναι στα «μέτρα» των Φθιωτών για τη συνέχεια.

Με δεδομένο δε πως ο Μπαράλες «κιτρινίστηκε» για διαμαρτυρία ενόσω βρισκόταν στον πάγκο, μετά την αντικατάστασή του, αλλά και πως αποχώρησε με ελαφρύ σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο, φαίνετα πως δεν θα παίξει στο «Καραϊσκάκης» την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος κι έχοντας εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (23/12), την τελευταία πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα