Μαρτίνς στους παίκτες του: «Δεν υπάρχει... καμία Μίλαν, μόνο Ξάνθη»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς στους παίκτες του: «Δεν υπάρχει... καμία Μίλαν, μόνο Ξάνθη»!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αφήνει σε... ησυχία τους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει Ξάνθης και τους ξεκαθαρίζει πως μπροστά υπάρχει αυτό το παιχνίδι και... καμία Μίλαν!
«Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με την Ξάνθη και τίποτε άλλο. Ξεχάστε την Μίλαν, εάν την έχετε στο μυαλό σας. Δεν υπάρχει... καμία Μίλαν αυτήν την στιγμή. Έχουμε ένα ακόμα πολύ μεγάλο ματς που πρέπει να κερδίσουμε και είναι απαραίτητο να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο εκεί», ήταν μεταξύ άλλων το σχετικό... μήνυμα του Μαρτίνς προς τους παίκτες του. Άλλωστε ο Πορτογάλος και γενικά αλλά και ακόμα και στις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως το Ξάνθη - Ολυμπιακός θα είναι κριτήριο για τους παίκτες για τον αγώνα με την Μίλαν. Όποιος δηλαδή πάει καλά θα επιβραβευθεί ανάλογα.
Σε σχέση με τους 11 της Ξάνθης ο Σα έχει ακόμα προβάδισμα. Για την άμυνα ο Τοροσίδης είναι υποψήφιος για δεξιά αντί του Ομάρ και οι άλλοι τρεις οι Βούκοβιτς, Παπέ Σισέ και Κούτρης. Για το κέντρο εάν ο Καμαρά κριθεί έτοιμος θα πάει με Μπουχαλάκη αλλιώς το δίδυμο θα είναι Γκιγιέρμε - Μπουχαλάκης. Επιτελικός ο Φορτούνης και για τα δύο άκρα μετά το πρόβλημα του Ποντένσε φαβορί οι Ναουέλ / Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και φορ ο Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα