Ο Μάντζιος δίνει ευκαιρίες στους «ξεχασμένους» του Ανιγκό

Θοδωρής Βασίλης
Ο Μάντζιος δίνει ευκαιρίες στους «ξεχασμένους» του Ανιγκό

bet365

Η αλλαγή προπονητή στον Πανιώνιο φέρνει αλλαγές σε ενδεκάδα και αποστολή, αφού παίκτες που ήταν στο περιθώριο επί Ανιγκό θα έχουν τις ευκαιρίες τους.

Θα σκοράρει πρώτος ο Ρονάλντο; Ενισχυμένες αποδόσεις* στο νέο Pamestoixima.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ένα από τα θέματα που αντιμετώπισε ο Πανιώνιος επί Ζοσέ Ανιγκό ήταν το γεγονός πως ο Γάλλος τεχνικός είχε τις δικές του εμμονές με αποτέλεσμα να αγωνίζεται το ίδιο γκρουπ παικτών ανεξάρτητα αν ήταν καλοί ή όχι.

Μία από τις αλλαγές που φέρνει ο Άκης Μάντζιος στον Πανιώνιο είναι όπως είπε και στην πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, ότι υπολογίζει σε όλους και πως όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους. Ποδοσφαιριστές όπως ο Σαραμαντάς, ο Άλμπεργκ οι οποίοι πολλές φορές έμεναν εκτός αποστολής από τον Γάλλο τεχνικό θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν ότι αδίκως δεν αγωνίζονταν μέχρι στιγμής.

Ο 49χρονος τεχνικός στις μέχρι στιγμής δοκιμές του δείχνει να σκέφτεται σοβαρά να δώσει θέση βασικού στον Σαραμαντά στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού κατά κοινή ομολογία ο Κότσιτς δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο ώστε τουλάχιστον να μην πάρει κάποιες ανάσες.

Παράλληλα, ο Άλμπεργκ ο οποίος είχε έρθει μετά βαΐων και κλάδων το καλοκαίρι κι επί Ανιγκό ήταν συνεχώς εκτός αποστολής, ετοιμάζεται αρχικά να είναι στις επιλογές του Άκη Μάντζιου για το ματς με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άκης Μάντζιος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όλο το διαθέσιμο υλικό ακόμα και αυτούς τους οποίους ο Ζοσέ Ανιγκό τους είχε βάλει στο περιθώριο χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα