Επίσημα Μάντζιος στον Πανιώνιο

Gazzetta team
Επίσημα Μάντζιος στον Πανιώνιο

bet365

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Άκη Μάντζιου, που θα διαδεχθεί κι επίσημα τον Ζοσέ Ανιγκό στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αφού έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα «κυανέρυθρα», στη συνέχεια ο Έλληνας προπονητής ανακοινώθηκε από τον «Ιστορικό».

Έτσι ο Μάντζιος επιστρέφει στην Πλατεία επτά χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία ως τεχνικός της ομάδας, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε ξανά ως τέτοιος σε τρια διαφορετικά χρονικά διαστήματα μέσα στο 2010.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο και τον βοηθό προπονητή Γιώργο Χωριανόπουλο.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης παρουσίασε σήμερα (04/12), πριν την προπόνηση, τον νέο προπονητή και τον άμεσο συνεργάτη του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τονίζοντας: «Πρόκειται για έναν προπονητή που προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ο οποίος ήταν μέλος της χρυσής ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο του 1998. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το DNA του συλλόγου και πιστεύω ότι θα αξιοποιήσει κατάλληλα όλο το υλικό της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα