Άρχισε η προετοιμασία του Άρη ενόψει Ατρόμητου

Άρχισε η προετοιμασία του Άρη ενόψει Ατρόμητου

Gazzetta team
Άρχισε η προετοιμασία του Άρη ενόψει Ατρόμητου

bet365

Χωρίς τον Ούγκο Σόουζα ο οποίος βρίσκεται σε άδεια για προσωπικούς λόγους άρχισε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (9/12) με τον Ατρόμητο.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έχει ενοχλήσεις στο ισχίο αλλά βρίσκεται και σε άδεια για προσωπικούς λόγους. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης ανέφερε… «Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (09/12, 19:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Απών ήταν ο Ούγκο Σόουζα, ο οποίος είχε άδεια για προσωπικούς λόγους (ο Πορτογάλος αμυντικός θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες πρόγραμμα θεραπείας, λόγω των ενοχλήσεων στο ισχίο).

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα