«Απέρριψε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο Ερνάνι»

Gazzetta team
«Απέρριψε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο Ερνάνι»

bet365

Πορτογαλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Ερνάνι απέρριψε συνολικά 11 προτάσεις, ανάμεσα σε αυτές και των ΑΕΚ και Ολυμπιακού, θέλοντας να παραμείνει στους «Δράκους».

Μονπελιέ – Λιλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με την O'Jogo, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που πέρασε στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό απασχόλησε εκ νέου τους «ερυθρόλευκους» ενόψει Γενάρη, ενώ πρόταση γι' αυτόν είχε καταθέσει και η ΑΕΚ.

Ωστόσο, όπως γράφει η πορτογαλική εφημερίδα, ο Ερνάνι απάντησε αρνητικά στις ελληνικές ομάδες, ενώ το ίδιο έκανε και στις άλλες εννιά προτάσεις που είχε στα χέρια του.

Ο Ερνάνι φέρεται πως είχε προτάσεις από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Λεβάντε, Ρεν, Μπορντό, Κασίμπασα, Μπούρσασπορ, Ντιναμό Μόσχας, Γκιμαράες, καθώς και από Κίνα και Σαουδική Αραβία, όμως αποφάσισε να τις απορρίψει όλες καθώς επιθυμία του είναι να παραμείνει στον σύλλογο του Οπόρτο.

Το συμβόλαιο του Ερνάνι λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν και δεν αποκλείεται η Πόρτο να ανάψει το πράσινο φως για την ανανέωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα