«Πρώτη» για Μάντζιο στον Πανιώνιο (pics)

Θοδωρής Βασίλης
«Πρώτη» για Μάντζιο στον Πανιώνιο (pics)

bet365

Η εποχή Μάντζιου στον Πανιώνιο ξεκίνησε με τον έμπειρο τεχνικό να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τους «κυανέρυθρους».

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου πραγματοποίησε την Τρίτη (4/12) ο Πανιώνιος. Ο 49χρονος προπονητής ο οποίος ανέλαβε στην θέση του Ζοσέ Ανιγκό, παρουσιάστηκε από τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Νίκο Ζαμάνη, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες να αφήσουν πίσω τους την άσχημη εμφάνιση με την ΑΕΛ και να βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους το νέο τους προπονητή για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος δεν ήθελε να πει πολλά αφού ήταν η πρώτη προπόνηση, αυτή της γνωριμίας, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και ότι όλοι είναι ίσοι και όποιος δείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται θα έχει την ευκαιρία του, κάτι που δεν γινόταν με την προηγούμενη τεχνική ηγεσία.

Στα αγωνιστικά, κι ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Καμαρά, αλλά και ο τιμωρημένος Τσιλούλης. Αντίθετα, ο Σπιριντόνοβιτς ετοιμάζεται για την επιστροφή του αφού έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα μετά από απουσία τριών αγώνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα