Δοκιμασία για ΠΑΟΚ, με την ίδια συνταγή ο Ολυμπιακός

Θοδωρής Βασίλης
Δοκιμασία για ΠΑΟΚ, με την ίδια συνταγή ο Ολυμπιακός

bet365

Να διατηρήσει την διαφορά από τον Ολυμπιακό θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ στην Λαμία, την ώρα που ο Ολυμπιακός περιμένει τον Παναιτωλικό με στόχο άλλη μια νίκη και την αναρρίχηση στην δεύτερη θέση.

Μετά την συντριβή στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Ελλάδα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ταξιδεύει στην Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο. Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να ξεφύγει και άλλο από τον Ατρόμητο και παράλληλα να διατηρήσει την διαφορά των έξι βαθμών από τον Ολυμπιακό. Ο Ρουμάνος τεχνικός φρέσκαρε την ομάδα του την Πέμπτη κόντρα στην Τσέλσι και κατεβαίνει στην Λαμία με ότι καλύτερο διαθέτει. Εκτός έμειναν οι Χατσερίντι και Καρέλης. Η Λαμία από την πλευρά της προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο η οποία όμως δεν συνδυάστηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ Μελίσσα, καθώς και τους Καραγκούνη και Καρυπίδη, ενώ επιστρέφουν οι Βάντερσον και Μπλάζιτς.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό με στόχο να πάρει τη νίκη και να ανέβει μόνος δεύτερος στην βαθμολογία. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα με 1-0 από την Μπέτις για το Europa League σε ένα ματς πάντως που θα μπορούσαν να είχαν πάρει τον βαθμό. Το ευχάριστο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι η επιστροφή του Χριστοδουλόπουλου ο οποίος μπήκε στην 20αδα με τον φευγάτο Τουρέ για άλλο ένα ματς να είναι εκτός, ενώ εκτός έμειναν και οι Τσιμίκας, Μεριά και Φετφατζίδης. Στην αντίπερα όχθη ο Παναιτωλικός μετά την σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κάνει άλλη μια μεγάλη επιτυχία και με την ψυχολογία στα ύψη θα ψάξει να εκμεταλλευτεί την όποια κούραση των «ερυθρόλευκων» με τον Δέλλα να μην υπολογίζει τους Έρικσον, Μάρκος Πάουλο και Μιχάι.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα (3/12)
Λαμία - ΠΑΟΚ (19:00, ΕΡΤ1)
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός (19:30, NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα