Αλμπάνης: «Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, αλλά θα το γυρίσουμε»

Gazzetta team
Αλμπάνης: «Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, αλλά θα το γυρίσουμε»

bet365

Ευτυχισμένος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση και πεισμωμένος μαζί με τους συμπαίκτες του να ανατρέψουν τη δυσχερή κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ΑΕΚ δήλωσε ο Χρήστος Αλμπάνης.

Ο Έλληνας φορ μπήκε ως αλλαγή στη νίκη της Ένωσης (2-0) επί της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ και στις δηλώσεις του, κάνοντας ντεμπούτο στη Super League και μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την επιστροφή του και σίγουρος για τα καλύτερα παιχνίδια της ΑΕΚ στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ωραία αίσθηση να γυρνάς στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν και νικηφόρο το αποτέλεσμα, οπότε διπλή η χαρά».

Για τη σημερινή εμφάνιση: «Είμαστε συνειδητοποιημένοι. Ξέρουμε την κατάσταση και θέλουμε να την αντιστρέψουμε. Ήμαστε αποφασισμένοι και το δείξαμε εκτός από ένα νεκρό διάστημα».

Για την ψυχολογία της ΑΕΚ: «Τον τελευταίο καιρό έχουμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας. Είχα κάποιες κι εγώ κάποιες σκέψεις όταν είχα μια μεγάλη ευκαιρία να βάλω γκολ και την έχασα. Η σημερινή νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Για τους λόγους που έφεραν την ομάδα του σε αυτό το σημείο: «Όταν χάνεται ένα παιχνίδι και σου αφαιρούν και 3 πόντους, επικεντρώνεσαι σ' αυτό και χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Ήταν αρνητικά και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη και φτάσαμε σ' αυτό το σημείο».

Για το αν η κατάσταση στο πρωτάθλημα είναι αναστρέψιμη: «Δεν έχουν κριθεί όλα από τώρα. Στο παρελθόν έχει συμβεί ομάδες να έρχονται από πολύ πίσω και ξαφνικά να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα