Δοκιμή με Γκερέρο από τον Μαρτίνς για Παναιτωλικό

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή με Γκερέρο από τον Μαρτίνς για Παναιτωλικό

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν πολύ... ξεκάθαρος στις δοκιμές του την Κυριακή για το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός, ωστόσο είχε σχήμα με φορ τον Γκερέρο. Τι άλλο δοκίμασε για το ματς της Δευτέρας στο Φάληρο.
Σε σχέση με τον κίπερ ο Σα εξακολουθεί να έχει προβάδισμα. Για την άμυνα οι Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης είναι φαβορί ενώ για δεξιά ο Μαρτίνς έχει κατά νου και τον Τοροσίδη εκτός από τον Ομάρ.
Για τον άξονα στις δοκιμές είχε και Γκιγιέρμε - Μπουχαλάκη - Φορτούνη αλλά και Μπουχαλάκη - Νάτχο - Φορτούνη. Για τον άξονα δοκίμασε ακόμα και Καμαρά - Γκιγιέρμε και Καμαρά - Μπουχαλάκη (σ.σ. με το τελευταίο δίδυμο ίσως να το σκέφτεται πιο έντονα). Ως προς την επίθεση δοκίμασε τον Γκερέρο αλλά είχε και σχήμα με τον Μάνο ενώ για τα... φτερά ένα... κλικ πιο μπροστά στις προτιμήσεις είναι οι Ποντένσε και Ναουέλ. Συνολικά οι δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς ανέδειξαν πως θέλει να πάει στο ματς αυτό με τον Παναιτωλικό με καθαρόαιμο φορ και ότι το φαβορί είναι ο Ισπανός στράικερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα