ΠΑΟΚ: Προχωρημένο το θέμα Μελιόπουλου

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Προχωρημένο το θέμα Μελιόπουλου

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει κοιτάξει, εδώ και καιρό, την περίπτωση του νεαρού αμυντικού της Ξάνθης, που όλα δείχνουν ότι θα προστεθεί στο ρόστερ του «Δικεφάλου».

Η περίπτωση του γεννημένου στη Βέροια (22/3/2000), Δημήτρη Μελιόπουλου, έχει απασχολήσει έντονα τον ΠΑΟΚ, που εδώ και καιρό καταγράφει την πορεία του με τη φανέλα της Ξάνθης (24 συμ., 1 γκολ).

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία και η Ξάνθη θα βάλει στο ταμείο της το ποσό των 700.000 ευρώ για την παραχώρηση του 18χρονου, διεθνή με την Εθνική Νέων, ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα κληθεί να υπογράφει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τον «Δικέφαλο».

Επιστροφή χρημάτων* στο Ρόμα – Ιντερ και σούπερ αποδόσεις στην Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Απομένει να ξεκαθαριστεί το πότε θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας, καθώς υπάρχει σκέψη να παραμείνει στην Ξάνθη μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα