Παπαδόπουλος: «Στεναχωρημένοι με την ισοπαλία»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Στεναχωρημένοι με την ισοπαλία»

bet365

Ανικανοποίητο άφησε τον ΟΦΗ η ισοπαλία στους Ζωσιμάδες, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο ΟΦΗ ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά από τους Ηπειρώτες (1-1), με τον τεχνικό του να αναφέρεται στη σημασία που θα είχε η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι:

«Σ’ ένα παιχνίδι που θέλαμε οπωσδήποτε τους βαθμούς, λόγω του ότι μείναμε πίσω και με όχι τόσο καλή ψυχολογία μετά την ήττα από τον Άρη, προσπαθήσαμε πολύ.

Στο α’ ημίχρονο είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κινδυνεύσαμε μόνο από στατικές που είναι πρόβλημα, παρότι είχαμε σήμερα και ύψος. Καταφέραμε να προηγηθούμε και μετά το 0-1 ο ΠΑΣ Γιάννινα άλλαξε σχηματισμό και έγινε πιο επιθετικός. Αλλάξαμε κι εμείς τον δικό μας. Τα καταφέρναμε μέχρι ενός σημείου, αλλά αφήναμε τον αντίπαλο να φέρνει την μπάλα στην περιοχή με μεγάλες μπάλες και σε μία απ’ αυτές δεχτήκαμε την ισοφάριση.

Μας αφήνει στεναχωρημένους το αποτέλεσμα γιατί δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Χρειαζόμαστε νίκες για να ανέβουμε και να πάρουμε ψυχολογία. Έχω μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια, τη μαχητικότητα και κατά διαστήματα ήμασταν καλοί. Πήραμε ένα βαθμό και πάμε για το επόμενο μέσα στην έδρα μας. Εύχομαι να πάμε καλύτερα στη συνέχεια, να έχουμε αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε το επόμενο ματς.

Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ, που είναι μια καλή ομάδα και έχει έναν καλό προπονητή και εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα