Αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν με Τσέλσι

Αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν με Τσέλσι

Gazzetta team
Αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν με Τσέλσι

bet365

Αποθεραπεία είχαν όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Τσέλσι, την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν το πρωί στο Λονδίνο λίγο πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Ένα αντικειμενικά δύσκολο ματς, στράβωσε από την αρχή και η δεδομένη ποιότητα της Τσέλσι δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να φύγει με κάτι θετικό από το Λονδίνο.

Ο Δικέφαλος θα τα παίξει όλα για όλα στην υπόθεση πρόκριση στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κι αν η Τσέλσι επικρατήσει της Βίντι, χρειάζεται νίκη για να βρεθεί στους 32.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ παρέμεινε στο Λονδινο το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή (30.11) το πρωί προπονήθηκε στο αθλητικό κέντρο Bank of England. Όσοι πήραν φανέλα βασικού στην αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι έμειναν στο ξενοδοχείο και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί από την Αγγλία στις 18:00 ώρα Ελλάδας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.Το Σάββατο (01.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα