Αϊντάρεβιτς: «Λύνω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ»

Αϊντάρεβιτς: «Λύνω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ»

Δημήτρης Βέργος
Αϊντάρεβιτς: «Λύνω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ»

bet365

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη Σουηδία ότι απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για να λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τσέλσι – ΠΑΟΚ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ελεύθερος αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είχε ξεκινήσει τις συζητήσεις για να λύσει το συμβόλαιό του με την Ένωση, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2019.

Ο Αϊντάρεβιτς μιλώντας στο Fotbollskanalen επιβεβαίωσε ότι απομένουν να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για τη λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

«Είμαστε έτοιμοι να λύσουμε το συμβόλαιο με καλό τρόπο. Είμαστε σε συζητήσεις και είμαστε κοντά. Για την ακρίβεια είμαστε πιο κοντά σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Θα δούμε μέσα στις επόμενες δύο με τρεις μέρες, αλλά φαίνεται ότι θα κλείσει θετικά και θα τερματιστεί το συμβόλαιο», ανέφερε αρχικά ο Αϊντάρεβιτς.

Όσον αφορά το μέλλον του, υπογράμμισε: «Θα γυρίσω σπίτι και θα δούμε τι θα συμβεί. Η σύζυγός μου είναι έγκυος και απέχουμε λίγο από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, συνεπώς δεν έχω πολύ χρόνο να σκεφτώ. Θα δούμε αν θα πάω στη Σουηδία ή κάπου αλλού. Δεν ξέρω ακόμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι υπάρχουν κάποιες προτάσεις και θα επιλέξω το καλύτερο για μένα και για την οικογένειά μου. Αλλά ακόμα δεν γνωρίζω».

Τέλος, όσον αφορά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, πρόσθεσε: «Απομένουν μόνο τα γραφειοκρατικά, κάποιες λεπτομέρειες. Μόνο αυτό. Αλλά περιμένουμε να δούμε το πότε. Εξαρτάται και από εμένα και από τη σύζυγό μου γιατί έχουμε να επισκεφτούμε τον γιατρό και τέτοια θέματα. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Μπορεί να πάρει δέκα μέρες, ένα μήνα, δεν ξέρω. Αλλά είμαστε κοντά για να λύσουμε το συμβόλαιο με καλό τρόπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα