Ξανά στο σχολείο του ο Γιώργος Σαμαράς (pics & vid)

Ξανά στο σχολείο του ο Γιώργος Σαμαράς (pics & vid)

Gazzetta team
Ξανά στο σχολείο του ο Γιώργος Σαμαράς (pics & vid)

bet365

Το πρωί της Τετάρτης (28/11) ο Γιώργος Σαμαράς επισκέφτηκε το 28ο και 57ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου και μίλησε σε 480 παιδιά για τις ηθικές αξίες του αθλητισμού, όντας μάλιστα ιδιαίτερα συγκινημένος, αφού ο ίδιος φοίτησε στο 28ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου.

Επιστροφή στα... θρανία περιλάμβανε το πρωινό του Γιώργου Σαμαρά, που επισκέφθηκε τους μαθητές του 28ου και του 57ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου και μίλησε μαζί τους για το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και την ηθική διάστασά τους.

Τα παιδιά, οι διευθύντριες και οι δάσκαλοι τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, ενώ του έγραψαν και τέσσερις μαντινάδες!

«Χαρά μεγάλη και τιμή
σήμερα στο σχολειό μας
γιατί ο Γιώργος Σαμαράς
παίζει στο ...γήπεδό μας».

«Σήμερα Γιώργο Σαμαρά
από κοντά θωρούμε
κι όλοι μαζί χαιρόμαστε
και τον ευχαριστούμε».

«Νίκες με γκολ και θέαμα
ο Γιώργος τα χαρίζει
και στο σχολειό του το παλιό
θυμάται και γυρίζει».

«Γιώργο υγεία και χαρές
στην εδική σου ζήση
βοήθα και τον ΟΦΗ μας
για να μεγαλουργήσει».

Τον εκτελεστικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαρίστησαν τα σχολεία μέσω Facebook, αναρτώντας τα εξής: «Η σημερινή μέρα επιφύλαξε στο Σχολείο μας μία ευχάριστη έκπληξη. Ο παλιός μαθητής μας και διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς επισκέφτηκε τα σχολεία μας.Με χαρά όλοι, μαθητές και εκπαιδευτικοί μιλήσαμε μαζί του, μοιραστήκαμε προσωπικά συναισθήματα και εμπειρίες σχετικά με το πώς ξεκίνησε τον αθλητισμό,πως να αντιμετωπίζουμε τις όποιες δυσκολίες και πως να μένουμε επικεντρωμένοι στους στόχους μας. Η επίσκεψη του προγραμματίστηκε στο πλαίσιο προαγωγής της υγείας, της ποιότητας ζωής, της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόλησης των νέων παιδιών με τον αθλητισμό.Τον ευχαριστούμε πολύ!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα