«Ο Τουρέ δεν παίζει στον Ολυμπιακό και στην Γουέστ Χαμ χαίρονται»

Gazzetta team
«Ο Τουρέ δεν παίζει στον Ολυμπιακό και στην Γουέστ Χαμ χαίρονται»

bet365

Ο Γιάγια Τουρέ αρνήθηκε το καλοκαίρι την Γουέστ Χαμ και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, οι οπαδοί των «σφυριών» χαίρονται βλέποντας τον Ιβοριανό άσο να μην αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Πανιώνιος – Λαμία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το καλοκαίρι η Γουέστ Χαμ είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ, αλλά ο μάνατζερ του Ιβοριανού άσου, ο Ντμίτρι Σέλουκ, είχε απορρίψει τα «σφυριά» τονίζοντας ότι το επίπεδο του πελάτη του είναι για ανώτερη ομάδα. Τελικά ο Τουρέ συμφώνησε κι επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί ελάχιστα.

Όπως αναφέρει το tbrfootball.com, οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ θα χαρούν πολύ αν ακούσουν ότι ο Τουρέ δεν αγωνίζεται ούτε στην Ελλάδα και όπως τονίζει το δημοσίευμα, οι καλύτερες του μέρες ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα