Εξηγήσεις από Παπαδόπουλο σε οπαδούς έξω από το Γεντί Κουλέ

Εξηγήσεις από Παπαδόπουλο σε οπαδούς έξω από το Γεντί Κουλέ

Δημήτρης Ρούσσος
Εξηγήσεις από Παπαδόπουλο σε οπαδούς έξω από το Γεντί Κουλέ

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε συνομιλία με περίπου 10 οπαδούς του ΟΦΗ, που τον περίμεναν έξω από το Γεντί Κουλέ απογοητευμένοι μετά την ήττα από τον Άρη.

Ο ΟΦΗ γνώρισε σοκαριστική ήττα από τον Άρη (1-2), δεχόμενος δυο γκολ σε 78'' στις καθυστερήσεις από τον Γιουνές και «κατρακυλώντας» στην πρότελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών ήταν εμφανής, με σφυρίγματα κι αποδοκιμασίες να ακούγονται αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος βρέθηκε ενώπιος ενωπίον με περίπου 10 οπαδούς των Ομιλιτών, που τον περίμεναν έξω από το γήπεδο κατά την αποχώρησή του.

Το κλίμα ήταν κόσμιο, αν και ο θυμός και η πίκρα των φιλάθλων δεν μπορούσε να κρυφτεί, με τον τεχνικό των Κρητικών να καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις όπως «τι φταίει», «πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η πορεία» και αντίστοιχα ερωτήματα που είχαν να του κάνουν. Μετά από λίγο ο Έλληνας προπονητής αποχώρησε χωρίς έκτροπα, εμφανώς στεναχωρημένος, όπως άλλωστε εμφανίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα