Μπαργκάν: «Φάνηκε να το ήθελε περισσότερο»

Μπαργκάν: «Φάνηκε να το ήθελε περισσότερο»

Gazzetta team
Μπαργκάν: «Φάνηκε να το ήθελε περισσότερο»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ σχολίασε πως οι «βυσσινί» δεν διέθεταν σήμερα το πάθος του Αστέρα
Στην ανωτερότητα του Αστέρα στάθηκε ο Μπαργκάν, αμέσως μετά την ήττα της ΑΕΛ στην Τρίπολη. «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Εμείς ήρθαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Δυστυχώς δεν ήρθε. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια.
Εχουμε τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια και θα κοιτάξουμε μήπως πάρουμε κάτι από εκεί», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Ο Αστέρας φάνηκε ότι το ήθελε περισσότερο το ματς. Δεν είχε αλλά στις μονομαχίες βγήκε κερδισμένος. Φάνηκε εκεί ότι το ήθελε περισσότερο». Κλείνοντας του ζητήθηκε να δώσει τη δική του... εξήγηση. «Θα πρέπει να το συζητήσουμε με τα παιδιά και τον προπονητή ώστε να βρούμε που έγιναν τα λάθη και είδαμε αυτή την εικόνα Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Έχουμε τον Πανιώνιο και στη συνέχεια τους τρεις μεγάλους.Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς εκεί για να έρθει πιο εύκολα η παραμονή στην κατηγορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα