ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η ανανέωση του Ντέλετιτς και οι αποχωρήσεις στην ΑΕΛ

Η ανανέωση του Ντέλετιτς και οι αποχωρήσεις στην ΑΕΛ

Η ανανέωση του Ντέλετιτς και οι αποχωρήσεις στην ΑΕΛ

Παίκτης της ΑΕΛ θα μείνει ως και το 2021 ο Μίλος Ντέλετιτς με τους «βυσσινί να ανανεώνουν με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό για ακόμα τρία χρόνια. Πολλές αναμένονται να είναι και οι αποχωρήσεις παικτών την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Μπορεί το μυαλό όλων στην ΑΕΛ να είναι στο αγωνιστικό κομμάτι και ειδικά στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται κινήσεις και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για τους Θεσσαλούς ήταν η ανανέωση με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, Μίλος Ντέλετιτς, με την συμφωνία τελικά να είναι οριστική.

Παίκτης και ΑΕΛ τα βρήκαν και ο Σέρβος που φέτος έχει πετύχει και 3 γκολ στις 10 πρώτες αγωνιστικές όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας, θα παραμείνει κάτοικος Λάρισας ως και το 2021. Στην συμφωνία υπήρξε γενναία αύξηση στο οικονομικό κομμάτι, ενώ ο παίκτης έχει μπάι άουτ 500.000 ευρώ.

Θα αποχωρήσουν Μόρσι, Φρίου και άλλοι...

Εκτός από την πρόωρη ανανέωση με Ντέλετιτς, αλλά και τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών που θα υπάρξουν, είναι δεδομένο πως θα στην ΑΕΛ θα έχουν και αποχωρήσεις. Σίγουρες θα πρέπει να θεωρούνται αυτές των Σαμί Φρίουι, Μπασέμ Μόρσι, Πασχάλη Κάσσου, αλλά και Θοδωρή Τριποτσέρη. Δύσκολα θα παραμείνει ο Σάλες Λεοζίνιο, ειδικά αν δεν αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο.