O Παπαδόπουλος απέναντι το παρελθόν του (pics & vid)

Δημήτρης Ρούσσος
O Παπαδόπουλος απέναντι το παρελθόν του (pics & vid)

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υποδέχεται ως προπονητής τον Άρη, τη φανέλα του οποίου φόρεσε κατά το διάστημα 1999-2005 και με τον οποίο έχει συνδυάσει εξάλλου το ντεμπούτο και το πρώτο του γκολ στην πρώτη κατηγορία!

Πρώτα αντίπαλος, μετά φίλος και πλέον ξανά απέναντι. Ο Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί να έχει ταυτίσει την πορεία του στα γήπεδα από το μακρινό πια 1990, όταν εμφανίστηκε στα ελληνικά γήπεδα με τους Ομιλίτες, ωστόσο ο Άρης δεν παύει να αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο στην καριέρα του ως παίκτης.

Εκτός των 127 συμμετοχών που κατέγραψε με τη φανέλα των «κίτρινων» σε όλες τις διοργανώσεις από το 1999, όταν άφηνε το Ηράκλειο για τη Θεσσαλονίκη, ο Άρης και ο Παπαδόπουλος διαπλέκονται συχνά στα κατάστιχα της στατιστικής.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ ΑΡΗ

Συγκεκριμένα, απέναντι στους Θεσσαλονικείς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, ως 18χρονος φέρελπις αμυντικός, πρώην του Κιλκισιακού, όταν μπήκε στο Γεντί Κουλέ για πρώτη φορά και χειροκροτήθηκε από το κοινό του ΟΦΗ.

Στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής για τη σεζόν 1989/90 ο Ευγένιος Γκέραρντ τον επέλεξε ως μέλος της αμυντικής γραμμής της ομάδας του, που πάντως τον πρόδωσε δις και με δυο αυτογκολ (Ανδριανίδης, Βαβουλας) έγραψε το τελικό 0-2 υπέρ των Θεσσαλονικέων.

Ο «Παπ» ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις, παίζοντας άλλες 11 φορές ως βασικός μέχρι το τέλος της σεζόν και κερδίζοντας τη θέση του στο ρόστερ της ομάδας και με ρόλο καθοριστικό ως το 1999!

ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΡΗ!

Συνολικά στην πρώτη κατηγορία ο Παπαδόπουλος πέτυχε 24 γκολ σε 360 συμμετοχές. Το ιδιαίτερο στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι το πρώτο όλων ήταν ένα που «πλήγωσε» την άμυνα του Άρη!

Το ημερολόγιο έγραφε 30 Οκτωβρίου 1993 όταν ο ΟΦΗ επικρατούσε των «κίτρινων» με 2-0 και ο Μακεδόνας στόπερ πετύχαινε το δεύτερο γκολ των Κρητικών!

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, στην ποδοσφαιρική του καριέρα σκόραρε συνολικά 24 φορές στην Α' Εθνική! Το πρώτο γκολ το έβαλε στις 30 Οκτωβρίου 1993, φορώντας τη φανέλα του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κόντρα στον Άρη. Σ' εκείνο το ματς η ομάδα μας νίκησε 2-0, με τον @nikosmachlas να ανοίγει το σκορ στο Α' ημίχρονο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI F.C. / ΠΑΕ Ο.Φ.Η 1925 (@ofi1925official) στις

Σκοράροντας απέναντι στη μελλοντική του ομάδα έσπασε το «ρόδι», ενώ θα σκόραρε άλλη μια φορά εις βάρος του, ως παίκτης της Ξάνθης 11 χρόνια αργότερα, στη νίκη με 1-0 στη Θράκη.

Ενόψει του «ραντεβού» των δυο ομάδων την Κυριακή (25/11) ο Παπαδόπουλος είναι σίγουρο πως δεν θυμάται τις συγκεκριμένες συμπτώσεις, που πάντως έχουν τη δική τους… πλάκα, αφού πρόκειται για τις ομάδες που «σημάδεψαν» την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, τόσο με την ιδιότητά του ως παίκτης, όσο και με αυτή ως προπονητής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα