Είναι και αυτοί προβληματισμοί για τον ΠΑΟΚ

Είναι και αυτοί προβληματισμοί για τον ΠΑΟΚ

Είναι και αυτοί προβληματισμοί για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου παίρνει πάσα από την ιστορία της φωτογραφίας και θέτει μερικά ακόμη ποδοσφαιρικά θέματα που (μπορεί να) απασχολούν τους ΠΑΟΚτσήδες.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Φοβερή φωτογραφία που συζητιέται τις τελευταίες ημέρες στις Ελληνικές και ΠΑΟΚτσήδικες οικογένειες! Χαμός γίνεται… Άνοιξε θέμα! Ρωτάνε οι γυναίκες αν είναι αλήθεια, οι άνδρες λένε τα δικά τους και… η ζωή συνεχίζεται. «Ο ΠΑΟΚ να ναι καλά και όλα τα άλλα…» που «λέει» ένα άλλο γνωστό σύνθημα.

Πέρα από την πλάκα όμως (και συγνώμη στις κυρίες) είναι και αυτός ένας προβληματισμός! Τι νομίζετε; Τόσος ντόρος έγινε εδώ και τόσους μήνες για τον Βέρνμπλουμ! Και όταν αυτός έφθασε σε ένα καλό επίπεδο, χτύπησε ο Μαουρίσιο. Τώρα όμως; Ήρθε ο καιρός να παίξουν μαζί στον άξονα! Και αναρωτιέσαι;

- Μπορούν;

- Έχουν χημεία;

- Συμπληρώνει ο ένας τον άλλο;

- Ανεβάζουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ;

- Αρκεί αυτή η συνεργασία για να ανέβει η απόδοση της ομάδας;

Φαίνεται, ότι κάποιες πρώτες απαντήσεις θα τις πάρουμε μέσα στο διάστημα που έρχεται. Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου θα έχουμε μία πρώτη εικόνα γι’ αυτό το δίδυμο. (Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ηρεμήσει και η κυρία της φωτογραφίας…)

Μαζί με αυτό το άκρως ποδοσφαιρικό θέμα που «απασχολεί» τους ΠΑΟΚτσήδες, έχουμε και άλλα. Όχι μεγάλα. Μικρά-μικρά…

Όπως…

- Θα παίξει ο Ουάρντα; Θα προσφέρει, ή χάθηκε αυτή η μάχη;

- Θα βρει τον πολύ καλό του εαυτό ο Βιεϊρίνια τώρα που ο ΠΑΟΚ τον έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για να ανοίξουν οι πολύ κλειστές άμυνες (Ο Πορτογάλος δεν έπαιξε και στα δύο ματς με τη Βίντι με ότι αυτό σημαίνει για τις ΜΗΔΕΝ ευκαιρίες).

- Θα αντέξει ο Μάτος; Θα είναι σταθερός;

- Θα γίνει πιο ουσιαστικός ο Ελ Καντουρί; Αριστερά ή στον άξονα;

- Θα μείνει ο Χατσερίδης; Μπορεί να προσφέρει;

- Ο Τόσκα είναι καλύτερος ως πλάγιος μπακ ή ως στόπερ;

- Μπορούν να παίξουν μαζί Πρίγιοβιτς-Ακπόμ; Θα είναι αποδοτικοί;

Αυτά και διάφορα άλλα που αν συζητηθούν όλα μαζί, μπορεί να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως:

- «Θα συνεχίσει να κερδίζει η ομάδα;»

- «Θα ανέβει η απόδοση του ΠΑΟΚ;»

Και όόόλα αυτά μαζί, θα βοηθήσουν στις πιθανές απαντήσεις για την μία και μεγάλη ερώτηση: «Θα κατακτήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ;»

Αυτή είναι η αγωνία, αυτός είναι ο νταλκάς των ΠΑΟΚτσήδων που ΦΥΣΙΚΑ δεν εφησυχάζουν (και δεν κοιμούνται όπως ο κύριος στη φωτό…) όπως και αν έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία 20 ματς πριν το τέλος!

* Πέρα από όλα αυτά που γίνονται ή θα γίνουν στο γήπεδο, αυτό που φυσικά περιμένουμε σχετίζεται και με τα πολλά συμβόλαια που τελειώνουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Τις αποφάσεις του ΠΑΟΚ περιμένουμε, της ομάδας που προφανώς δεν θέλει να έχει τόσα ανοικτά μέτωπα μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Τώρα όμως κατάλαβα και εγώ τι σημαίνει… «μεγάλος όγκος δουλειάς» όπως γράφτηκε και ειπώθηκε για τον Μίχελ… Που να τα προλάβει όλα ο άνθρωπος;

- Θυμάστε που παρομοιάσαμε την μεταγραφή Τουρέ με αυτή του Μπερμπάτοφ όσον αφορά την επιτυχία τους; Ξεχάστε τα… Η τωρινή κατάσταση δείχνει πολύ χειρότερη! Έτσι

- Η ΑΕΚ πάλι που μέχρι πριν 20 μέρες… «είχε την καλύτερη ομάδα και τα καλύτερα αποδυτήρια»; Πώς άλλαξε έτσι η κατάσταση;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.