Ο ΠΑΟΚ με πολυτιμότερους Λουτσέσκου και Πρίγιοβιτς! Οι άλλοι;

Ο ΠΑΟΚ με πολυτιμότερους Λουτσέσκου και Πρίγιοβιτς! Οι άλλοι;

Ο ΠΑΟΚ με πολυτιμότερους Λουτσέσκου και Πρίγιοβιτς! Οι άλλοι;

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον πρωταθλητισμό του ΠΑΟΚ με αποκλειστικούς πρωταγωνιστές παίκτες και προπονητή, ενώ κάνει και λίγες ακόμη παρατηρήσεις για διαιτητικά θέματα της ΚΕΔ.

Νέο pamestoixima.gr με τις αποδόσεις που ήθελες και άφθονες στοιχηματικές επιλογές

Πρέπει να το παραδεχθούμε. Ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό με πρωταγωνιστή τον πολύ επιτυχημένο προπονητή του, τον άνθρωπο που δούλεψε αυτή την ομάδα του φετινού 9/10, την ομάδα που και πέρυσι από τον Δεκέμβριο και μετά έκανε το απόλυτο σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με μοναδική αποτυχία αυτή της Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό με MVP τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς που βάζει γκολ και δίνει βαθμούς στην ομάδα.

Γκολ βάζει και ο Ευθύμης Κουλούρης! Και η δική του ομάδα κάνει πρωταθλητισμό έχοντας ως πολυτιμότερους τους ποδοσφαιριστές και έναν καλό προπονητή.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη παραμένει ο μόνος από τους άλλους μεγάλους και βασικούς διεκδικητές χωρίς αφαίρεση βαθμών, ένας Ολυμπιακός που πραγματικά εδώ και δύο χρόνια κάνει πρωταθλητισμό MONO στα δικαστήρια! Πόσες και πόσες υποθέσεις με παράξενη-απρόσμενη κατάληξη! Να θυμηθούμε το Ολυμπιακός-ΑΕΚ με τον παρατηρητή Λασκαράκη! Το Ολυμπιακός-Πλατανιάς με τις καταθέσεις ποδοσφαιριστών που… ξεχάστηκαν! Την υπόθεση της κορδέλας που πήγε να… σκοτώσει τον –από τότε- άνεργο Ισπανό προπονητή! Εκείνη την υπόθεση που ξαφνικά στο παρά πέντε η δικαστής εμφάνισε μία κρυφή συμπληρωματική έκθεση του… διαιτητή Αρετόπουλου; Ή τα φετινά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ της Πάτρας!

Εκεί όπου η νομική υπηρεσία και τα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποδέχθηκαν στη διάρκεια της απολογίας τους την αφαίρεση βαθμών ως ποινή, «πάλεψαν» ώστε αυτή να ισχύσει στο κύπελλο, αλλά ήρθε η Πειθαρχική της ΕΠΟ (ναι της ΕΠΟ!!) για να φανεί πιο επιεικής για τους ερυθρόλευκους, ακόμη και από τα δικά τους στελέχη!!

Προσέξτε ατάκα δικηγόρου του Ολυμπιακού στην απολογία: «Υπάρχει η κανονιστική αναγκαιότητα αυτοί οι τρεις βαθμοί να αφαιρεθούν από το Κύπελλο Ελλάδας, όπως ορίζει ο ΚΑΠ». Το είχαν αποδεχθεί!! Αυτοί ήταν πιο αυστηροί για τον Ολυμπιακό απ’ ότι οι δικαστές που τελικά αποφάσισαν... πρόστιμο !! Μπορείτε να το πιστέψετε;

Όλα τα είχαμε δει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Αυτό ΠΟΤΕ! Όπως είδαμε ότι δεν ελήφθη υπόψη η έκθεση του παρατηρητή της ΕΠΟ. Αγνοήθηκε η έκθεση της αστυνομίας, αγνοήθηκαν οι καταστροφές που έγιναν.

Και «δικαιώθηκε» η υπερασπιστική γραμμή ότι… «πήγε εκεί ένας Παναθηναϊκός και εσκεμμένα άφησε το κινητό του να χτυπάει με τον ύμνο της ομάδας του για να γίνουν επεισόδια».

Με αυτά και με αυτά ο ΠΑΟΚ τιμωρείται με 73 χιλιάδες ευρώ για πυρσούς (γι’ αυτούς κλήθηκε) και ο Ολυμπιακός με 60 για αγώνα που διακόπηκε, λόγω επεισοδίων με τα ΜΑΤ!

Έστω και έτσι ο ΠΑΟΚ έχει 26 βαθμούς αντί για 28 και ο Ολυμπιακός 20 και αυτό ισχύει μέχρι να δούμε την κατάληξη της αυτονόητης έφεσης που θα ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

* Και όμως η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει παράπονα από την αθλητική δικαιοσύνη!! Η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει λόγο για αλλοίωση πρωταθλήματος!! Μετά τα περσινά και τους… τρομοκρατημένους, έστω και αν άλλαξε η κατάθεση Δημητριάδη στην αστυνομία, έστω και αν αγνοήθηκαν οι δηλώσεις Κονέ για το ότι ο διαιτητής ζήτησε να βγουν και να παίξουν, έστω και αν δεν οδηγήθηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει ο αποκλειστικά υπεύθυνος για ό, τι έγινε, ο… διαιτητής Κομίνης. Έστω και αν η βαθμολογία καθορίστηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Τι ζούμε; Η ΑΕΚ αναφέρεται σε αλλοίωση πρωταθλήματος με αφορμή δικαστικά ζητήματα και ο Ολυμπιακός θέτει θέμα διαιτησίας και ξεφωνίζει τον Θωμά Μητρόπουλο!! Τι γίνεται; Πάμε καλά!

* Είναι τουλάχιστον κωμική (και τραγική μαζί) η προσπάθεια να εμφανιστεί ως ευνοημένος ο ΠΑΟΚ με αφορμή αυτή τη φάση του Βέρνμπλουμ. Ο ΠΑΟΚ που αντιμετώπισε Καμπούρη στη Νέα Σμύρνη, Διαμαντόπουλο-Αλεξέα στο Ηράκλειο, Κουτσαύτη- Τάση-Κρέτσιμο στην Τούμπα, Τζήλο στο Περιστέρι, με σφαγές κόντρα σε ΟΦΗ, Πανιώνιο, Αστέρα, Απόλλωνα, Ολυμπιακό και Ατρόμητο!! Για λύπηση όσοι τον επιδιώκουν… Έχουν πέσει πλέον πολύ χαμηλά. Ό, τι και αν κάνουν όμως με στόχο τον αποπροσανατολισμό, δεν σώζονται από το μένος των δικών τους, για τα χάλια των ομάδων τους.

* Όσο για τα χάλια της ΚΕΔ με Τριτσώνη και με Κουκουλάκη και με Τσαχειλίδη και Καλύβα και… και… κάτω από τον Περέιρα, να αλωνίζουν ανενόχλητοι και με τόσο πλουσιοπάροχες αμοιβές, για να βλέπουμε τον Κομίνη να έχει ρεκόρ ορισμών φέτος, αυτό είναι κάτι για το οποίο πολλοί πρέπει να απολογηθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.