Το 1/3 του πρωταθλήματος έφερε μόνο κέρδη!

Το 1/3 του πρωταθλήματος έφερε μόνο κέρδη!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Το 1/3 του πρωταθλήματος έφερε μόνο κέρδη!

bet365

Μετά από δέκα αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός μετρά μόνο οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Γράφει ο Νίκος Αθανασίου.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουόλσολ – Πόρτ Βέιλ ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το 1/3 του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Δέκα παιχνίδια, τα οποία χάρη στην σκληρή δουλειά του Νταμπίζα, του Δώνη και των ποδοσφαιριστών, γέννησαν μόνο κέρδη, δημιούργησαν μόνο οφέλη.

Όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά γενικότερα στον ᾽᾽πράσινο οργανισμό᾽᾽, ο οποίος από την εντατική κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, πέρασε στην φάση της αγωνιστικής αναγέννησης, της ελπίδας για το παρόν και το μέλλον, στοιχεία που θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία, όταν υπάρξει πραγματική και ουσιαστική αλλαγή στην διοίκηση του κλαμπ από ανθρώπους που θα εμπνέουν ασφάλεια, εμπιστοσύνη, όραμα και δεν θα κρύβονται πίσω από τις κουρτίνες, δεν θα είναι... εξαφανισμένοι και δεν θα συμπεριφέρονται με τρόπο που δείχνει ασέβεια προς το μέγεθος του συλλόγου.

Η εντυπωσιακή πρόοδος της ομάδας έχει... μακιγιάρει τις παλινωδίες στο σιρίαλ με την αλλαγή ιδιοκτησίας και σε λίγο καιρό ο κόσμος θα έχει ξεχάσει τον Παϊρότζ των 47 εκατομμυρίων που μετατράπηκε σε... φαντομά και μπορεί και να έβαλε στα ταμεία της ΠΑΕ και μισό εκατομμύριο! Βούτυρο στο ψωμί του Αλαφούζου. Μας συγχωρείτε για το ᾽᾽μπορεί και να έβαλε᾽᾽ αλλά ακόμη και στο εσωτερικό της εταιρίας δεν ξέρουν τι και πως. Εμείς θα ξέρουμε; Εδώ πέρασαν σχεδόν σάραντα ημέρες από την ανακοίνωση... εισόδου του Παϊρότζ στην ΠΑΕ και ο Ταϊλανδός δεν έχει βγάλει άχνα! Μόνο ο Γκραντ εμφανίστηκε στην Αθήνα για... περιορισμένες εμφανίσεις και βλέπουμε.

Τελοσπάντων, μην ξεφύγουμε γιατί το θέμα του ποστ είναι η ομάδα και όχι τα χοντροκομμένα ψεύδη των τελευταίων μηνών! Υπομονή να έχουμε...

Πάμε πίσω πάλι στο... ψητό και πάμε να δούμε τα κέρδη από το πολύ καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

1. ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

To πιο σημαντικό κέρδος. Το σύνολο του Δώνη κατάφερε να βάλει τον κόσμο και πάλι στην εξίσωση, έναν κόσμο που στην συντριπτική του πλειοψηφία δεν ήθελε να ακούει το καλοκαίρι ή στην καλύτερη περίπτωση έκανε το... σταυρό του από τα δεδομένα που υπήρχαν εξαιτίας της ανεκδιήγητης διοίκησης.

Τα πιτσιρίκια και η δουλειά του Έλληνα προπονητή, έκαναν το ΟΑΚΑ να έχει 20.000 κόσμο με τον Πανιώνιο, να έχει 35.000 με την ΑΕΚ και μετέτρεψε την απάθεια και την παγωμάρα, σε αγάπη και πάθος για αυτή την νεανική έκδοση. Πολύ μεγάλη υπόθεση...

2. ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ -6, ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ

Δεύτερο πολύ σημαντικό όφελος; Μα φυσικά η βαθμολογική συγκομιδή. Ο βραχνάς του -6 που αποτελούσε και τον μεγαλύτερο κίνδυνο για αυτή την ομάδα εξαφανίστηκε το συντομότερο δυνατό και η εξαιρετική πορεία του Παναθηναϊκού, τον έφερε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Πάνω στο χορτάρι το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ μετρά 21 βαθμούς και στον πίνακα έχει 15 μετά από δέκα αγωνιστικές.

Με την εικόνα που έχει μέχρι στιγμής, είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα το παλέψει με καλές πιθανότητες μέχρι τέλους για την είσοδο στην πεντάδα, μία θέση που θα του... σβήσει και την ευρωπαϊκή ποινή!

3. ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΞΙΕΣ

Σε ατομικό επίπεδο, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε νέους πρωταγωνιστές, παρουσίασε βελτιωμένους ποδοσφαιριστές σε σχέση με πέρυσι και η αξία του ρόστερ του μεγαλώνει παιχνίδι με το παιχνίδι, ολοένα και περισσότεροι ξένοι σύλλογοι έχουν τα μάτια τους στο ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽.

Ο ποιοτικός Γιάννης Μπουζούκης, ο πιο ουσιαστικός από πέρυσι και πρωταγωνιστής Χατζηγιοβάνης, ο σούπερ Διούδης κάτω από τα δοκάρια, ο δυναμικός Μαυρομμάτης, οι βελτιωμένοι Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κουλιμπαλί, ο ηγέτης Κουρμπέλης, η επανεκκίνηση του Μακέντα, η αποκάλυψη Χατζηθεοδωρίδης, ο Καμπετσής.

4. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Αυτή η ομάδα, εκτός από όλα τα παραπάνω, δημιούργησε ελπίδα για το μέλλον. Είναι ποδοσφαιρικά εμφανές πως όσο αυτή η έκδοση αλλάζει προς το καλύτερο, μεγαλώνει και βελτιώνεται θα χρειαστεί σημαντικές ενέσεις ποιότητας για να μπορέσει με την φετινή βάση, να διεκδικεί από του χρόνου στόχους που ανταποκρίνονται στην φανέλα και το μέγεθος του Παναθηναϊκού.

Υ.Γ1: Είκοσι χρόνια κάποιοι δεν συναντήθηκαν ποτέ με το ποδόσφαιρο και τους κανονισμούς του. Ποτέ. Ούτε για αστείο, ούτε κατά λάθος. Τώρα θα άλλαζαν που η χούντα έπεσε και δεν μπορούν να συνηθίσουν την απουσία του 100-0; Για να τελειώνουμε. Το γκολ του Λάζαρου μετά το επιθετικό φάουλ του Νάτχο στoν Διούδη, δεν θα το μετρούσε ούτε ο Παπουτσέλης, ούτε ο Καλόπουλος, ούτε και ο... Θωμάς των 90’s!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.