Ευχάριστα νέα για Διούδη, από το νέο έτος ο Μουνιέ!

Ευχάριστα νέα για Διούδη, από το νέο έτος ο Μουνιέ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ευχάριστα νέα για Διούδη, από το νέο έτος ο Μουνιέ!

bet365

Καθησυχαστικά ήταν τα νέα για τον Σωκράτη Διούδη και το πρωί της Δευτέρας μετά το πολύ σοβαρό χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, ο Μουνιέ, μη έχοντας προλάβει καλά – καλά να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, πρέπει να μείνει πάλι εκτός δράσης!

Απόλλων Σμύρνης – Αρης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Έλληνας πορτιέρε των «πράσινων» υποβλήθηκε το πρωί σε νέα αξονική στο «ΥΓΕΙΑ» και τα ευρήματα ήταν ξανά καθησυχαστικά, όπως ενημερώνουν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, το απόγευμα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Όσο για τον Άντονι Μουνιέ, ο Γάλλος χαφ υπολογίζεται ότι θα επανέλθει στις προπονήσεις σε περίπου 1,5 μήνα, αφού υπέστη ρήξη έσω πλαγίου (δελτοειδούς) συνδέσμου και του τοποθετήθηκε μπότα ακινητοποίησης για 3 εβδομάδες...

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έχουν ρεπό την Τρίτη και θα επανέλθουν στο Κορωπί από Τετάρτη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα