Ο Χάβος για Μαστούρ και... Σουμπίνιο

Gazzetta team
Ο Χάβος για Μαστούρ και... Σουμπίνιο

bet365

Ο κόουτς της Λαμίας αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά της ομάδας, διαψεύδοντας όσα «σενάρια» κυκλοφόρησαν τελευταία
«Ειδήσεις» έκρυβαν οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου, μετά το 0-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο κόουτς της ομάδας αρχικά σχολίασε στη NOVA πως «ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και απο τις δύο ομάδες και παιζόταν καλό ποδόσφαιρο γιατί ο Αστέρας ήρθε για να μην αμυνθεί πίσω και αυτό βοηθούσε στην ροή του παιχνιδιού να γίνει και απο τις δύο ομάδες ένα καλό παιχνίδι και ανοιχτό και πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος.Γρήγορα όμως μείναμε με 10 παίχτες και αναγκαστήκαμε να παίξουμε 4-1-1 και αυτο που κρατάω απο το σημερινό παιχνίδι είναι οτι τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις σημαντικό είναι να μην το χάνεις».
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, όπου διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα «ακούγονται» εσχάτως για τον Μαστούρ αλλά και το «ενδιαφέρον» της Λαμίας προς τον Σουμπίνιο. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μαστούρ. Είναι ποδοσφαιριστής της Λαμίας. Του έχω επισημάνει τι περιμένω να δω από αυτόν και ξέρουμε τις αδυναμίες του. Είδατε και εσείς στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Βόλο πως τόσο σαν δεξιός εξτρέμ όσο και σαν επιτελικός δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Χρειάζεται πολλή δουλειά και υπομονή από τον ίδιο. Οσο για τα δημοσιεύματα σκεφτείτε ότι βγήκαν από ένα συγκεκριμένο σάιτ αν δεν κάνω λάθος, παραμονές παιχνιδιού. Τίποτα άλλο», είπε αρχικά και συνέχισε για τον Βραζιλιάνο. «Θα έχετε δει πως η Λαμία έχει ίσως τον καλύτερο επιτελικό μέσο της κατηγορίας. Και αναφέρομαι στον Μπερτόλιο. Από και έπειτα βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε άλλη θέση και όχι στου επιτελικού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα