Έρχεται με Βέλεθ ο Άρης στην Αθήνα

Έρχεται με Βέλεθ ο Άρης στην Αθήνα

Gazzetta team
Έρχεται με Βέλεθ ο Άρης στην Αθήνα

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα με τον Απόστολο Τερζή να ανακοινώνει τους εκλεκτούς που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής.

Με τον Φραν Βέλεθ να επιστρέφει στην αποστολή, αλλά χωρίς τον Μάβραϊ θα αναχωρήσει ο Άρης για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (12/11, 19:00).

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γ. Καμάρας» (12/11, 19:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα), η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Καντιμοίρης, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Fran Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Younes, Matilla, Martinez, Menendez, Ναζλίδης, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Διαμαντόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα