Με Μπλάζιτς απέναντι στον Αστέρα η Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Με Μπλάζιτς απέναντι στον Αστέρα η Λαμία

bet365

Ο Μάρκο Μπλάζιτς «διέλυσε» τα προγνωστικά, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και μπήκε στην αποστολή της Λαμίας για την αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για τη 10η αγωνιστική της Super League (11/11, 19:00).

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Φθιωτών για το κυριακάτικο παιχνίδι με τους Αρκάδες στο ΔΑΚ Λαμίας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή μάλιστα συμπεριέλαβε τον Μπλάζιτς, που άφησε πίσω του το πρόβλημα στο γόνατο και έχει τις δικές του πιθανότητες να βρεθεί στην τελική 18αδα, αν και είναι μάλλον δύσκολο να ξεκινήσει.

Εξάλλου, εκτός έμεινε ο τραυματίας Σαράνοφ και ο Μαστούρ. Αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή για αγώνα πρωταθλήματος ο Γιώργος Μπαντής.

Αναλυτικά η αποστολή: Μελίσσας, Μπαντής, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Οσμάν, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα